Mertesacker spits, Heerenveen verdedigt 'lelijk' shirt

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mertesacker spits, Heerenveen verdedigt 'lelijk' shirt

• De spitsenzoektocht van Arsenal is voorbij, want zodra hij hersteld is van zijn knieblessure, belooft Per Mertesacker twintig goals per seizoen.

• Het shirt van SC Heerenveen is een van de lelijkste ter wereld. Nee, dat is niet een quote van een willekeurige SC Cambuur-supporter, maar een statement van de BBC. De Britse omroep stelde een selectie samen van de lelijkste shirts die er te vinden zijn en noemde ook het tricot van de Friezen. Een reactie van Heerenveen bleef logischerwijs niet lang uit.

Real Madrid heeft een pijnlijk blauwtje gelopen bij de Noorse amateurclub Malvik IL. De Koninklijke wilde graag het trainingsveld van de vijfdedivisionist gebruiken om zich voor te bereiden op het duel om de Spaanse Super Cup, dat in Trondheim gespeeld wordt. Dat ging niet door, want Malvik gaf een gepland zomerkamp voor kinderen voorrang boven Cristiano Ronaldo en consorten. 'Het was prachtig geweest om gastheer van Real Madrid te kunnen zijn, maar we willen de kinderen niet teleurstellen', aldus voorzitter Frode Forbord tegen de krant NRK.

• Maakt Christian Vieri een grapje of niet? Kent hij al een paar woordjes Chinees? Naar eigen zeggen maakt de gepensioneerde Italiaanse aanvaller binnenkort zijn rentree als profvoetballer in China. De inmiddels 43-jarige Vieri, die 49 keer uitkwam voor het nationale elftal van Italië, stopte in 2009 bij Atalanta na een lange carrière.

BOBO IS BACK ✌🏾️✌🏾✌🏾✌🏾GOING TO PLAY IN CHINA✌🏾️✌🏾✌🏾✌🏾

Een video die is geplaatst door Christian Vieri (@christianvieriofficial) op

• Gisteren liet Vieri nog weten met heel andere dingen bezig te zijn...

• Inmiddels een EK-klassieker! De 25-jarige Fransman Anthony Vizzaccaro, die na de verloren EK-finale van zijn land werd getroost door een Portugese jongetje van tien (zie filmpje), is uitgenodigd om drie dagen in Portugal op bezoek te komen. De Franse supporter zelf was onder de indruk. Wat hem te wachten stond: hij kreeg surflessen aan de westkust, mocht Portugese gebakjes proeven en bracht een bezoek aan Lissabon, waar hij mocht poseren met de EK-beker... Uiteraard was dat laatste bedoeld als geste en niet om het er nog eens in te wrijven.

'Hey Zlatan, dit is Usain Bolt. Ik wil even zeggen, welkom bij het beste team waar je ooit hebt gespeeld: Manchester United. Ik kijk uit naar jouw doelpunten. Ik zal je blijven volgen.'
• Een warm welkom aan Zlatan Ibrahimovic van de Jamaicaanse atleet Usain Bolt, die te boek staat als fervent supporter van Manchester United.

Bij Radio 538 worden in het kader van een voetbalactie de hele dag seizoenkaarten van Eredivisie-clubs weggegeven. Ook PEC Zwolle kwam aan bod. Luisteraar Tom leek de kaarten te winnen, maar er meldde zich een kaper op de kust. Niemand minder dan Ron Jans belde zelf! Hij wilde de seizoenkaart graag voor zijn nieuwe schoondochter krijgen. Helaas, dat lukte niet. Maar een vermakelijk gesprek was het zeker.

Pep Guardiola heeft een aantal fans van Manchester City verrast door samen met hem een ritje te maken in een taxi. De nieuwe Spaanse coach van The Citizens gaf de supporters de mogelijkheid om vragen te stellen en hem te leren kennen. Suggestie voor de volgende aflevering: Franck Ribéry eens in de taxi zetten. Mooie tv gegarandeerd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.