'Mendes Rodrigues op weg naar Elche'

Reacties

Garry Mendes Rodrigues is op weg naar het Spaanse Elche. Althans, dat melden diverse Bulgaarse media en het Spaanse AS. De 23-jarige buitenspeler kan een contract voor 4,5 jaar tekenen bij de nummer zeventien van Spanje.

'Mendes Rodrigues op weg naar Elche'

Elche neemt Mendes Rodrigues (op de foto nog in het shirt van FC Dordrecht) over van Levski Sofia. Voor de in Nederland geboren Kaapverdiaan is het alweer de vierde club in anderhalf jaar tijd.

In de zomer van 2012 verkaste hij van eersteklasser FC Boshuizen naar ADO Den Haag, dat hem direct verhuurde aan FC Dordrecht. Na 23 wedstrijden en vijf doelpunten in het shirt van Dordrecht verdiende de snelle rechtsbenige flankspeler een transfer naar de Bulgaarse competitie.

Ook bij Levski Sofia maakte Mendes Rodrigues indruk met 21 doelpunten in 47 officiële wedstrijden. In diverse Bulgaarse media dook destijds ook de naam van FC Twente op als serieus geïnteresseerde club voor Mendes Rodrigues.

Ondanks de vermeende interesse vanuit Nederland kwam het niet tot een transfer naar de Eredivisie. Spanje lijkt de nieuwe bestemming van de eenmalige international van Kaapverdië. De voorzitter van Elche spreekt de berichten niet tegen, maar laat wel weten dat er vooralsnog niets is ondertekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.