Grasshoppers hoopt Mendes Rodrigues aan te trekken

Het Zwitserse Grasshoppers heeft serieuze interesse in Garry Mendes Rodrigues. Levski Sofia wil voor de voormalige speler van ADO Den Haag en FC Dordrecht anderhalf miljoen euro zien.

Grasshoppers hoopt Mendes Rodrigues aan te trekken

‘Levski vraagt veel geld,’ weet de 22-jarige aanvaller. 'Ik hoop dat de clubs er uit gaan komen. Ik zie het wel zitten. Het is een stap vooruit denk ik.' Mendes Rodrigues kende een prima eerste seizoen bij zijn Bulgaarse werkgever. Met Levski bleef hij wel zonder prijzen. Levski verloor de bekerfinale en gaf het kampioenschap op de slotdag uit handen.

Dit seizoen begon voor Levski en Mendes Rodrigues slecht. De club overleefde de eerste voorronde van de Europa League, tegen Irtysh Pavlodar, niet. Mendes Rodrigues: 'Dat was een enorme tegenvaller. De supporters begonnen te morren, ze waren geïrriteerd dat het weer misging.' Het kostte trainer Nikolay Mitov zijn baan. 'Jammer, ik had een goede band met hem.'

Komend weekend begint de Bulgaarse competitie. Het Levski van Mendes Rodrigues en Dustley Mulder opent de competitie aanstaande zondag met een uitwedstrijd bij Botev Plovdiv, de ploeg waar Civard Sprockel en Romario Kortzorg spelen. 'We moeten goed starten, een nieuwe tegenvaller kunnen we niet gebruiken.' (Chris Tempelman)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen