Mendes da Silva verslaat Janssen, Waterman wint nipt

Reacties

David Mendes da Silva is met Panathinaikos hard op weg naar het hoofdtoernooi van de Europa League. Ook Karabukspor-doelman Boy Waterman deed goede zaken in de voorronde-wedstrijd tegen het Saint-Étienne van Ricky van Wolfswinkel.

Mendes da Silva verslaat Janssen, Waterman wint nipt

Panathinaikos - FC Midtjylland 4-1
David Mendes da Silva staat met Panathinaikos met één been in het hoofdtoernooi van de Europa League. Dankzij uitblinker en voormalig PSV-aanvaller Marcus Berg, voor de rust drie keer trefzeker, zet de Griekse topclub een flinke stap richting de groepsfase. Mendes da Silva maakte, net als voormalig SC Heerenveen-middenvelder Danijel Pranjic, de wedstrijd vol. Dat deed Tim Janssen niet. De Nederlandse aanvaller begon op de bank bij de Deense club en viel na 85 minuten in. Namens Midtjylland was Jesper Lauridsen twee keer trefzeker. Een keer in het goede en een keer in verkeerde doel.

Zimbru Chisinau - PAOK Saloniki 1-0
Hedwiges Maduro heeft de nederlaag op bezoek bij Zimbru Chisinau niet kunnen voorkomen. De voormalige middenvelder van Ajax en Valencia speelde de hele wedstrijd namens de ploeg van trainer Angelos Anastasiadis en incasseerde na de rust een gele kaart. In de tweede helft kwam Maartens Martens nog in de ploeg, maar ook de voormalige aanvaller van AZ kon de treffer van Stefan Burghiu niet onschadelijk maken.

Karabukspor - Saint-Etienne 1-0
Boy Waterman heeft met zijn huidige werkgever Karabukspor een goede stap richting de return in Frankrijk van volgende week donderdag gezet. De Nederlandse doelman kreeg in de slotfase een gele kaart, maar hield wel zijn doel schoon tegen de club van Ricky van Wolfswinkel. De voormalige aanvaller onder meer FC Utrecht, Sporting Lissabon en Norwich City zat de hele wedstrijd op de reservebank. Namens de thuisploeg legde Dominick Kumbela de eindstand vast.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.