Memphis-loos Lyon houdt het lang spannend in leeg stadion

Reacties

Olympique Lyon heeft een 0-3 overwinning geboekt op bezoek bij FC Metz. Pas in de slotfase werd het duel beslist door Les Gones.

Memphis-loos Lyon houdt het lang spannend in leeg stadion

Aanvankelijk stond de wedstrijd voor 3 december op het programma, maar nadat er na een klein half uur vuurwerk werd gegooid naar Lyon-doelman Anthony Lopes werd de wedstrijd gestaakt. Aangezien Memphis Depay toen nog niet voor Lyon speelde, mocht de van Manchester United afkomstige aanvaller woensdag niet in actie komen.

In het lege Stade Saint-Symphorien, vanwege de straf die Metz ontving voor het vuurwerkincident, opende Alexandre Lacazette (foto) na een klein uur de score na een pass van Lucas Tousart. Lang bleef het daarbij, maar in de laatste drie minuten liep Lyon via Jordan Ferri en Corentin Tolisso nog uit naar een 0-3 overwinning.

Door de zege heeft Olympique Lyon nu 54 punten uit 31 wedstrijden, waarmee het vierde staat in de Ligue 1. De achterstand op nummer drie Olympique Nice bedraagt liefst dertien punten. Metz bezet met 35 punten de veertiende plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.