Memphis in de prijzen door goals tegen Brugge

Reacties

De doelpunten van Memphis Depay tijdens de play-offs van de Champions League waren verreweg de mooiste van Manchester United dit seizoen. Fans van de Engelse topclub beloonden de aanvaller met Goal of the Month-trofee.

Memphis in de prijzen door goals tegen Brugge

Memphis maakte tot dusver zijn enige doelpunten namens zijn nieuwe club tijdens de heenwedstrijd tegen Club Brugge (3-1). Zijn tweede treffer tijdens dat duel werd door 44 procent van de United-fans verkozen tot mooiste van augustus, terwijl zijn eerste veertig procent van de stemmen kreeg.

In totaal scoorde United in augustus tien keer, al kreeg de ploeg van manager Louis van Gaal daarbij hulp van Kyle Walker. De verdediger van Tottenham Hotspur zorgde met een eigen doelpunt voor de 1-0 overwinning van The Red Devils tijdens de start van de Premier League.

Overigens waren de doelpunten van Memphis niet voldoende om ook verkozen te worden tot Speler van de Maand. De van PSV overgenomen aanvaller zag die eretitel gaan naar Matteo Darmian. De rechtsback, die overkwam van Torino, bleef Chris Smalling en Luke Shaw voor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.