Memphis: 'Die derde had er zeker in gemoeten'

Reacties

Hoewel Memphis Depay met twee goals en een assist de grote uitblinker was van Manchester United tegen Club Brugge, blijft hij zelfkritisch.

Memphis: 'Die derde had er zeker in gemoeten'

De van PSV overgekomen aanvaller maakte met twee fraaie goals op Old Trafford een vroege achterstand goed. In de slotminuut stelde hij met een knappe assist Marouane Fellaini in staat de eindstand op 3-1 te bepalen. Daardoor staat de ploeg van manager Louis van Gaal met één been in de Champions League.

'Ik ben blij en opgelucht', stelde Memphis voor de camera's van SBS 6. 'Het is altijd lekker voor een aanvaller om te scoren. Om dat op Old Trafford te doen; dat is een droom. We hadden het duel onder controle en hebben het goed gedaan', zo oordeelde de Oranje-international.

'Maar die derde had er zeker in gemoeten', refereerde Memphis aan de grote kans die hij in de tweede helft miste. Uit een razendsnelle tegenstoot schoot hij over. 'Daar ben ik zeker teleurgesteld over. Maar morgen moet ik dat vergeten en weer keihard werken. Die assist maakt het dan weer een beetje goed. Al wil ik daarmee die kans niet goedpraten.'

Memphis reageerde ook op de uitlatingen van Van Gaal, die onlangs stelde dat de aanvaller misschien wel te gretig is. 'Misschien heeft hij wel een beetje gelijk. Als je te gretig of geforceerd bent, maak je sneller verkeerde keuzes. Maar ik wil altijd honderd procent geven en gelukkig ben ik vandaag belangrijk geweest.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.