Megacontract moet Kongolo uit handen Europese top houden

Reacties

In navolging van Sven van Beek kan ook Terence Kongolo (20) zijn doorlopende contract bij Feyenoord laten openbreken, verbeteren en verlengen. De Rotterdammers willen de twintigjarige centrale verdediger, die afgelopen zomer al een nieuwe verbintenis tekende tot 2017, voor drie jaar extra vastleggen tot 2020.

Megacontract moet Kongolo uit handen Europese top houden

Kongolo maakt een bijzonder spectaculaire ontwikkeling door en vormt met Sven van Beek de op een na minst gepasseerde defensie in de Eredivisie. Feyenoord kreeg tot nu toe zestien doelpunten tegen, PSV doet het met een goal minder net iets beter.

Dat Feyenoord Kongolo langdurig wil vastleggen, is niet raar. De in Zwitserland geboren verdediger met Congolese roots, maakte al deel uit van de WK-selectie van Oranje van afgelopen zomer.

Kongolo stond vorige zomer in de belangstelling van een aantal clubs uit Engeland en Duitsland, waaronder Southampton en VfB Stuttgart, maar heeft zich nu in de kijker gespeeld van diverse Europese topclubs. Chelsea en Manchester City volgen de verrichtingen van de verdediger op de voet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.