Martins Indi: 'Groepsfase Champions League is niet gewoon'

Reacties

Bruno Martins Indi wilde na afloop van de winst bij Lille niet horen dat FC Porto met één been in de groepsfase van de Champions League staat. Zijn Portugese werkgever won in Frankrijk: 0-1.

Martins Indi: 'Groepsfase Champions League is niet gewoon'

Door een goal van Héctor Herrera na 61 minuten kan FC Porto de groepsfase van het miljoenenbal bijna niet meer mislopen. Met de opmerking dat Porto zich volgende week in eigen huis 'gewoon' gaat plaatsen, kon Martins Indi evenwel niet zo veel. 'Dat is niet zo gewoon', antwoordde hij droog tegenover de NOS.

Wel was Martins Indi (op de foto tweede van links) tevreden met de winst op vreemde bodem. 'Deze uitslag is goed. Maar we hebben met z'n allen afgesproken dat we het elke wedstrijd moeten laten zien. Dit duel was heel belangrijk, we hebben het er onderling ook niet over gehad dat het over twee wedstrijden gaat: het ging alleen over vanavond.'

Over zijn overstap van Feyenoord naar Portugal toonde hij zich eveneens content. 'De Champions League is een hoger niveau. Dat is wat ik wilde, gelukkig heb ik dat ook gekregen. Ik heb het heel erg naar mijn zin. Porto is een leuke stad, ik ben goed opgevangen en iedereen is hartstikke tevreden over mij. En ik ben ook tevreden over de club en alle mensen', lachte Martins Indi.

Clasie
Over een eventuele overstap van zijn voormalige ploeggenoot Jordy Clasie, hield de ex-Feyenoorder zich op de vlakte. Porto zou ook de middenvelder van Rotterdam-Zuid naar Portugal willen halen als het de poulefase van de Champions League haalt. 'Of hij komt weet ik niet. Ik heb wel even contact met hem gehad. Het is een goede speler, maar ik ga niet zeggen dat de de club hem moet halen. Iedereen heeft zijn eigen carrière, we zullen wel zien wat er voor hem in de toekomst is weggelegd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.