Martins Indi op koers voor officieel debuut FC Porto

Reacties

Bruno Martins Indi ligt op koers om vrijdag zijn officiële debuut te maken voor FC Porto. Drie dagen voor de thuiswedstrijd tegen Marítimo Funchal heeft de 22-jarige verdediger de groepstraining bij zijn nieuwe Portugese werkgever hervat.

Martins Indi op koers voor officieel debuut FC Porto

Martins Indi kampte afgelopen weekend met liesklachten en liet de oefenwedstrijd tegen West Bromwich Albion (3-1 zege) daardoor lopen. Ook ontbrak hij maandag toen de selectie van trainer Julen Lopetegui een oefensessie afwerkte.

FC Porto meldt dinsdagavond echter dat Martins Indi weer volledig hersteld is en zonder enige vorm van beperking kon meedraaien op het trainingsveld. En op de website van O Dragões is te zien dat de Oranje-international dat deed met een brede glimlach op de mond.

Volledig zeker van een basisplaats is Martins Indi overigens niet. Hoewel Porto bijna acht miljoen euro voor hem overmaakte aan Feyenoord, kwam met Iván Marcano ook een andere linksbenige verdediger naar Porto. De komst van de 27-jarige Spanjaard is het logische gevolg van het vertrek van Eliaquim Mangala naar Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.