Martins Indi debuteert als basisspeler met gelijkspel

Bruno Martins Indi heeft zondagavond zijn debuut gemaakt voor FC Porto. In het vriendschappelijke duel met Everton kwamen de Portugezen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De verdediger begon in de basis en maakte de negentig minuten vol.

De 22-jarige verdediger kon niet voorkomen dat Porto nog voor rust een doelpunt incasseerde. Het was Steven Naismith die de club uit Liverpool een 1-0 voorsprong bezorgde.

Ruim tien minuten na rust was het Jackson Martínez die de verhoudingen in evenwicht bracht. Beide ploegen konden daarna het net niet meer vinden.

Martins Indi maakte deze zomer de overstap van Feyenoord naar Porto. De club zou een kleine acht miljoen euro aan de Rotterdammers hebben overgemaakt om de overgang rond te krijgen. De verdediger, die afgelopen zomer met het Nederlands elftal op het WK uitkwam, tekende in Portugal een vierjarig contract.