Martino nodigt Messi uit voor oefentrip Argentinië

Reacties

Bondscoach Gerardo Martino heeft Lionel Messi opgeroepen voor de vriendschappelijke interlands die Argentinië begin volgende maand afwerkt tegen Bolivia en Mexico. Vorige maand ging het gerucht nog dat Messi wegens de kritiek na afloop van het Copa América-toernooi tijdelijk zou bedanken voor de nationale ploeg.

Martino nodigt Messi uit voor oefentrip Argentinië

Martino kondigde onlangs al aan dat Messi er gewoon bij zou zitten, omdat de aanvoerder van de Argentijnen hem nooit heeft verteld dat hij er niet bij zou zijn. Ook rekende de voormalige trainer van Barcelona twee weken terug af met de kritiek die Messi kreeg. 'Het optreden van Messi tijdens de Copa América behoort tot zijn beste in het shirt van Argentinië. Ik vind het ongelooflijk dat ik op zulke kritiek moet reageren.'

Ten opzichte van de ploeg die begin juli na strafschoppen verloor van Chili in de Copa América-finale heeft Martino geen enkele wijziging aangebracht in de selectie die zich in de Verenigde Staten gaat preparen voor de start van de WK-kwalificatiereeks op 9 oktober tegen Ecuador. River Plate-verdediger Ramiro Funes Mori profiteert van het feit dat de bondscoach nu één extra speler bij zijn selectie heeft gehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.