Martínez sneert naar Wenger, Falcao geroerd

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Martínez sneert naar Wenger, Falcao geroerd

'De uitspraken van Wenger over huurling Lukaku zijn lachwekkend'
• Roberto Martínez reageert op de uitlatingen van Arsenal-manager Arsène Wenger na het Premier League-duel Everton – Arsenal (3-0 winst Everton). De Franse coach hekelde het aantal huurlingen van The Toffees, waaronder dus ook doelpuntenmaker Romelu Lukaku. De manager van Everton reageerde laconiek en moest er slechts om lachen.

'Ik zou in deze tijd voor Barcelona spelen'
• Dat zegt Pelé in de Spaanse media. De voormalige wereldvoetballer zou, wanneer hij in deze periode zou spelen, dus kiezen voor Barcelona. Al blijft Santos, de Braziliaanse club waarvoor hij achttien jaar in actie kwam, zijn grote liefde.

• Dat kinderen idolaat zijn van wereldvoetballers is algemeen bekend. Maar dat dat bij Radamel Falcao (foto) zulke emoties losmaakt.... De beelden spreken voor zich.

'Na de Clásico van drie weken geleden tegen Real Madrid was hij nog de beste ter wereld en nu kan hij er plotseling niets meer van?'
Johan Cruijff reageert op de kritiek aan het adres van Lionel Messi. De kleine Argentijn stelde teleur tijdens de return tegen Atlético Madrid in de kwartfinale van de Champions League. Barcelona werd uitgeschakeld, maar met name Messi moest het ontgelden. (El Mundo)

Sepp Blatter is niet helemaal serieus te nemen. Dat bewijst de 78-jarige FIFA-voorzitter keer op keer. Dit keer stapte hij weer eens met het goede been uit bed en vertelde hij uiterst positief te zijn over het komende WK. 'Het wordt het meest succesvolle WK aller tijden', zo voorspelde hij in aanloop naar het toernooi in Brazilië. Hartstikke mooi allemaal, maar onlangs gaf Blatter nog te kennen flink te balen van de vertraging bij de WK-stadions en de infrastructuur. 'Dit is deels te wijten aan het feit dat er enkele jaren niets gedaan werd', sneerde hij destijds. Het is nu dus weer wachten op een negatieve opmerking. We zijn benieuwd.

• De Braziliaanse superster Neymar heeft het maar zwaar. Hij ligt flink onder vuur bij Barcelona. En dat terwijl de ophef over zijn transfersom pas net verdwenen is. Dat de aanvaller het allemaal een plekje kan geven komt wellicht door zijn nieuwe vlam. De redactie van VI begrijpt nu opeens waarom de Braziliaan zich niet zo druk maakt.

• Over druk maken gesproken. José Mourinho zal niet bepaald wakker liggen van de boete van 9700 euro die hij moet betalen aan de FA naar aanleiding van zijn wegzenden in het duel met Aston Villa. Destijds werd hij naar de tribune gestuurd omdat hij verhaal ging halen bij arbiter Chris Foy. Laat de boete voor de Portugees nu ook een 'Foy' zijn… Desondanks krijgt hij steun uit onverwachte hoek. De supporters van Chelsea houden een inzameling om de boete te betalen. En als dat niet lukt , kan Mourinho eigenaar Roman Abramovich ook altijd nog eens lief aankijken…

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.