'Manchester City wil Sagna gratis weghalen bij concurrent'

Reacties

Arsenal-back Bacary Sagna kan voor drie jaar tekenen bij Manchester City. Dat meldt The Guardian. De Fransman kan zijn contract bij Arsenal met twee jaar verlengen, maar het is nog onduidelijk of hij Gunner wil blijven.

'Manchester City wil Sagna gratis weghalen bij concurrent'

De rechtsback staat sinds 2007 onder contract bij de club uit Noord-Londen. Zijn verbintenis loopt komende zomer af. Mocht hij naar The Citizens vertrekken, dan zou hij niet de eerste speler van Arsenal zijn die naar City vertrekt. Emmanuel Adebayor, Gaël Clichy, Samir Nasri en Kolo Touré gingen de 38-voudig international de laatste jaren voor.

Overigens hengelt niet alleen City naar de diensten van de 31-jarige Sagna. Ook Internazionale heeft een oogje op de verdediger. De eigenaar van Nerrazzuri, Erick Thohir, liet eerder deze week optekenen dat hij gecharmeerd is van zijn kwaliteiten. 'De bal ligt bij hem. Als hij liever in Engeland blijft, kunnen we dat begrijpen en kiezen we voor een jongen uit de eigen opleiding.'

Inmiddels speelde Sagna 275 wedstrijden voor de ploeg van trainer Arsène Wenger. Daarin maakte hij vijf doelpunten en gaf hij 27 assists. Bij Arsenal won hij welgeteld nul prijzen. Een overstap naar City zou daar wellicht verandering in kunnen brengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.