Magath: 'We waren zó dicht bij een overwinning'

Reacties

Felix Magath baalt van het puntenverlies dat hij bij zijn debuut als trainer van Fulham leed op bezoek bij West Bromwich Albion, maar spreekt wel van een terecht gelijkspel.

Magath: 'We waren zó dicht bij een overwinning'

Lang leek de ploeg van doelman Maarten Stekelenburg en verdediger John Heitinga op weg naar een 0-1 uitzege, maar omdat Stekelenburg in de 86ste minuut faalde bij een schot van Matej Vydra – hij liet de bal onder zich door rollen – werd het 1-1.

'En we waren zo dicht bij een overwinning', aldus de Duitser, die René Meulensteen opvolgde bij The Cottagers.  'Ik ben wel teleurgesteld in ons optreden, maar de 1-1 was terecht.'

De Duitser meende dat hij in de paar dagen dat hij in Londen aan het werk was, weinig kon veranderen. 'In zo'n korte tijd kun je maar weinig doen. Het was slechts hopen op een goed resultaat.'

Of Magath Stekelenburg bedoelde zei hij niet, maar hij baalde zichtbaar van de fouten die Fulham maakte. 'Dat waren er veel te veel. En als je onder druk staat kan een fout nu eenmaal dodelijk zijn. Daarom moeten we dus tevreden zijn met een punt', besloot Magath, die nog altijd de laatste plaats in Engeland bezet. Het gat met Cardiff City en Sunderland is respectievelijk één en drie punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.