VI Live: vierde zege PSV op rij, gelijkspel Málaga

Om ook tijdens de wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er de rubriek VI Live, waarin de redactie van Voetbal International de Eredivisie op de voet volgt. Ook duels in het buitenland - met speciale aandacht voor onze landgenoten - worden hierin belicht.

Hierbij is VI Live voor deze zaterdag ten einde.

23.50 uur: EINDSTAND ALMERÍA – MÁLAGA 0-0
Málaga, met Nordin Amrabat in de basis en Mounir El Hamdaoui als invaller, is er tegen directe concurrent Almería niet in geslaagd een overwinning te boeken. In Almería vielen geen treffers.

22.39 uur: EINDSTAND BOLOGNA - AS ROMA 0-1
Zonder al te veel moeite wint AS Roma op bezoek bij laagvlieger Bologna. Kevin Strootman mocht nog een half uur meedoen.

22.35 uur: EINDSTAND NEC – PSV 0-2
PSV heeft de vierde competitiezege op rij geboekt. In Nijmegen waren Bryan Ruiz en Memphis Depay de doelpuntenmakers. Tim Matavz maakte na zeventig minuten zijn opwachting. De Sloveen leek op weg naar Rubin Kazan, maar speelt na zijn afgeketste transfer gewoon weer in het shirt van PSV.

22.22 uur: GOAL NEC – PSV 0-2
Memphis Depay schiet PSV op aangeven van uitblinker Bryan Ruiz in veilige haven.

21.57 uur: GOAL NEC – PSV 0-1
Bryan Ruiz schiet PSV op voorsprong in De Goffert. De Costa Ricaan wordt aangespeeld door Arias en verschalkt doelman Kalle Johnsson in de korte hoek.

21.47 uur: EINDSTAND REAL SOCIEDAD – BARCELONA 3-1
Barcelona lijdt een pijnlijke nederlaag bij Real Sociedad. De Catalanen gaan met 3-1 onderuit en hebben nu een achterstand van drie punten op koploper Real Madrid.

21.34 uur: EINDSTAND SC CAMBUUR - RODA JC 1-0
In de slotfase wint Cambuur alsnog! Paco van Moorsel prikt tegen negen man van Roda – Kees Luijckx en Guy Ramos kregen twee gele kaarten – de winnende goal binnen.

21.34 uur: EINDSTAND PEC ZWOLLE - HERACLES ALMELO 1-1
PEC Zwolle komt in blessuretijd geheel verdiend op 1-1 door een doelpunt van Furdjel Narsingh. De ploeg uit Zwolle pakt een punt.

21.30 uur: RUSTSTAND BOLOGNA - AS ROMA 0-1
AS Roma gaat met een 0-1 voorsprong de rust in. Radja Nainggolan, de vervanger van Kevin Strootman, maakt zijn eerste doelpunt sinds zijn komst en zet de Romeinen op voorsprong.

21.30 uur: RUSTSTAND NEC – PSV 0-0
PSV en NEC gaan zonder te scoren de rust in. Memphis Depay en Jürgen Locadia namen doelman Kalle Johnsson onder vuur, maar verder stichtte PSV amper gevaar voor het doel van NEC.

21.15 uur: GOAL REAL SOCIEDAD - BARCELONA 3-1
Barcelona komt voor een lastige opdracht te staan, als David Zurutuza op aangeven van Griezmann de marge verdubbelt voor de thuisploeg.

21.10 uur: GOAL REAL SOCIEDAD - BARCELONA 2-1
Barcelona komt in Baskenland voor de tweede keer op achterstand. Antoine Griezmann helpt de thuisclub aan een 2-1 voorsprong.

20.45 uur: AFTRAP NEC - PSV
Voorafgaand aan de wedstrijd is er een minuut stilte ter nagedachtenis aan Het Bombardement van Nijmegen tijdens de Tweede Wereldoorlog. PSV gaat in De Goffert voor de vierde competitiezege op rij.

20.45 uur: AFTRAP BOLOGNA - AS ROMA
Trainer Rudi Garcia heeft een aantal opvallende wijzigingen doorgevoerd in het basiselftal van AS Roma. Zo neemt Kevin Strootman plaats op de bank. Hij krijgt rust, op zijn plaats speelt Radja Nainggolan. Alessio Romagnoli is de linksback in plaats van Michel Bastos en Rodrigo Taddei speelt rechts achterin.
Opstellingen:
Bologna: Curci; Antonsson, Natali, Cherubin; Garics, Kone, Krhin, Christodoulopoulos, Morleo; Bianchi, Cristaldo
AS Roma: De Sanctis; Taddei, Benatia, Castan, Romagnoli; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Florenzi, Destro, Gervinho

20.45 uur: RUSTSTAND REAL SOCIEDAD – BARCELONA 1-1
Halverwege zijn Real Sociedad en Barcelona nog in evenwicht: 1-1.

20:41 uur: EINDSTAND WILLEM II – HELMOND SPORT 1-1
Willem II heeft niet optimaal gebruik gemaakt van de misstap van koploper FC Dordrecht, dat vrijdag met 3-2 verloor van FC Eindhoven. In eigen huis komen de Tilburgers niet verder dan gelijkspel tegen Helmond Sport.

20.41 uur: EINDSTAND SC HEERENVEEN - NAC BREDA 0-0
We besluiten in Heerenveen mét licht en zonder goals. Beide ploegen schieten weinig op met het behaalde puntje.

20.35 uur: GOAL REAL SOCIEDAD – BARCELONA 1-1
Real Sociedad mag niet lang genieten van de voorsprong, want Lionel Messi tekent voor de gelijkmaker.

20.33 uur: GOAL REAL SOCIEDAD – BARCELONA 1-0
Barcelona komt bij Real Sociedad op achterstand. Alex Song kopt de bal in zijn eigen goal.

20.32 uur: RUSTSTAND PEC ZWOLLE - HERACLES ALMELO 0-1
Heracles Almelo gaat met een voorsprong de kleedkamer in.

20.32 uur: RUSTSTAND SC CAMBUUR - RODA JC KERKRADE 0-0
Geen goals in Leeuwarden. Beide ploegen hopen na rust de ó zo dure punten te bemachtigen.

20.26 uur: GOAL PEC ZWOLLE - HERACLES ALMELO 0-1
Jeroen Veldmate kopt de bezoekers op voorsprong uit een corner van Simon Cziommer.

20.22 uur: EINDSTAND VFL WOLFSBURG - BAYER LEVERKUSEN 3-1
VfL Wolfsburg wint met 3-1. Bas Dost scoort, maar valt na rust geblesseerd uit.

20.22 uur: EINDSTAND CRYSTAL PALACE - MANCHESTER UNITED 0-2
Het zit erop! De individuele klasse van Robin van Persie en Wayne Rooney brengt Manchester United de overwinning.

20.00 uur: AFTRAP REAL SOCIEDAD – BARCELONA
Het duel tussen Real Sociedad en Barcelona is begonnen. De bezoekers starten met zowel Lionel Messi als Neymar in de voorhoede.

20.00 uur: GOAL VFL WOLFSBURG – BAYER LEVERKUSEN 3-1
Ricardo Rodriguez ziet zijn strafschop gekeerd worden door Bernd Leno, maar scoort uit de rebound.

19.56 uur: GOAL CRYSTAL PALACE - MANCHESTER UNITED 0-2
In de eerste wedstrijd na zijn zeer riante contractverlenging beslist Wayne Rooney de wedstrijd. Hij ramt de bal in het doel na een voorzet van Patrice Evra.

19.51 uur: SC HEERENVEEN - NAC BREDA
En nu is de tweede helft dus echt begonnen. Nog altijd is er niet gescoord.

19.48 uur: SC HEERENVEEN - NAC BREDA
Het licht doet het weer! Nog een paar minuten en dan zit de eerste helft er echt op.

19.48 uur: GOAL CRYSTAL PALACE - MANCHESTER UNITED 0-1
Van Persie zet Man Utd op voorsprong. Hij schiet een strafschop feilloos raak. De overtreding was op Patrice Evra.

19:45 uur: AFTRAP PEC ZWOLLE – HERACLES ALMELO
Bij de thuisploeg vervangt Denis Mahmudov de geblesseerde Ryan Thomas. Giovanni Gravenbeek, ook geblesseerd, wordt vervangen door Maikel van der Werff. Heracles Almelo start met dezelfde elf spelers die vorige week vrijdag verloren van PSV (2-1).

De opstellingen:
PEC Zwolle: Boer; Van Polen, Van der Werff, Broerse, Van Hintum; Klich, Drost; Karagounis, Saymak, Mahmudov; Fernandez.
Hercales Almelo: Pasveer; Te Wierik, Schenkeveld, Veldmate, Davidson; Cziommer, Rienstra, Bel Hassani; Rosheuvel, Uth, Linssen.

19:45 uur: AFTRAP SC CAMBUUR – RODA JC
Mohamed El Makrini is geschorst. Zijn plaats wordt ingenomen door Bart van Brakel. De andere tien namen speelden ook tegen PEC Zwolle (3-1). Bij Roda JC keert Krisztián Németh terug in de spits na zijn schorsing van vijf duels. Wiljan Pluim begint daardoor op de bank.

SC Cambuur: Nienhuis; Droste, Leeuwin, Van der Laan, Bijker; Van Brakel Ritzmaier Bakker; Lukoki Barto Manu
Roda JC: Kurto; Ramos, Letschert, Luijckx, van Peppen;  Hupperts, Kali, Donald, Sutchuin Djoum; Paulissen, Németh

19.31 uur: RUSTSTAND SC HEERENVEEN - NAC BREDA 0-0
Besloten is dat er bij 42 minuten gerust gaat worden. Na de onderbreking is het de bedoeling dat het licht het weer doet en de drie resterende minuten worden uitgespeeld. Daarna wordt direct van kant gewisseld en hervat voor de tweede helft. 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt', vertelt arbiter Eric Braamhaar aan FOX Sports.

19.27 uur: SC HEERENVEEN - NAC BREDA
Wat is dit? Het licht valt uit in het Abe Lenstra Stadion. Hoewel de supporters de lol er wel van inzien, moet arbiter Eric Braamhaar afwachten wat er gebeurt. Er zijn nog enkele minuten voor de rust af te werken. Braamhaar: 'We gaan eerst naar binnen. Het duurt ongeveer een kwartier voordat de lampen het weer doen.'

19.21 uur: NEC - PSV
PSV-trainer Phillip Cocu houdt vast aan zijn vaste basisopstelling voor het uitduel bij NEC. Florian Jozefzoon ontbreekt in de wedstrijdselectie, doordat Tim Matavz terugkeert nadat zijn transfer naar Rubin Kazan afketste.
PSV
: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Hiljemark, Park, Schaars; Ruiz, Locadia Depay.
NEC: Johnsson; Vermijl, Van Eijden, Nielsen, Conboy; Koolwijk, Rieks, Stefanik; Jahanbakhsh, Higdon, Foor.

19.19 uur: GOAL VFL WOLFSBURG - BAYER LEVERKUSEN 1-1
De treffer van Bas Dost blijkt voor Wolfsburg blijkt onvoldoende om met een voorsprong de rust in te gaan. Sidney Sam brengt Bayer Leverkusen namelijk weer op gelijke hoogte.

19.17 uur: RUSTSTAND CRYSTAL PALACE - MANCHESTER UNITED 0-0
De eerste helft staat symbool voor het seizoen van Manchester United: weinig imponerend. Marouane Fellaini kreeg een van de weinige grote kansen, maar de Belg schoot hoog over. Ook Robin van Persie kan zijn stempel niet drukken.

18.56 uur: SC HEERENVEEN - NAC BREDA
Heerenveen ontsnapt! Uros Matic schiet de bal tegen de paal.

18.45 uur: AFTRAP SC HEERENVEEN – NAC BREDA
We zijn begonnen in Friesland. Na het horen van het Friese volkslied mag Anthony Lurling proberen zijn oude ploeg pijn te doen.
SC Heerenveen
: Nordfeldt; Marzo, Kum, Kruiswijk, Dijks; De Kamps, Van Anholt, Lurling; Van La Parra, Finnbogason, Basacikoglu.
NAC Breda: Ten Rouwelaar; De Roover, Drost, Buijs, Van der Weg; Hadouir, Gilissen, Matic; Verbeek, Poepon, Tighadouini.

18.43 uur: GOAL VFL WOLFSBURG - BAYER LEVERKUSEN 1-0
Bas Dost zet zijn ploeg al na dertien minuten op voorsprong. Dost tikt een voorzet van Ivan Perisic binnen. Het is zijn derde treffer van het seizoen.

18.30 uur: AFTRAP CRYSTAL PALACE - MANCHESTER UNITED
Het is dit seizoen door blessureleed vaak niet doorgegaan, maar Wayne Rooney en Robin van Persie staan tegelijkertijd in de basis van Manchester United. De Engelsman, die net zijn contract heeft verlengd, vormt het spitsenduo met de aanvoerder van Oranje. Alexander Büttner zit niet bij de wedstrijdselectie.

18:30 uur: AFTRAP VFL WOLFSBURG – BAYER LEVERKUSEN
Bij de thuisploeg heeft Bas Dost voor de derde competitiewedstrijd op rij een basisplaats. Bij Leverkusen zijn er drie wijzigingen ten opzichte van het Champions League-duel met Paris Saint-Germain (0-4) van dinsdag. Andres Guardado, Simon Rolfes en Heung-Min Son zijn gepasseerd. Jens Hegeler, Sebastian Boenisch en Stefan Reinartz spelen.

18:20 uur: EINDSTAND FC OSS – TELSTAR 0-1
De zorgen nemen toe voor FC Oss na de nipte nederlaag tegen Telstar. De ploeg van trainer Gert Aandewiel is hekkensluiter met 21 punten.

18.14 uur: SC HEERENVEEN – NAC BREDA
De opstelling uit Friesland is binnen. Anthony Lurling staat bij SC Heerenveen in de basis tegen zijn oude team NAC Breda. Na twee invalbeurten heeft Marco van Basten voor de aanvaller weer een plaats bij de eerste elf ingeruimd. Het is voor Lurling de eerste ontmoeting met de club waar hij sinds 2007 speelde en die hij onlangs de rug toekeerde na een conflict met trainer Nebojsa Gudelj die hem naar de tribune had verbannen. Hij zint op revanche.

LANDGENOTEN: Melvin de Leeuw heeft zijn ploeg Ross County in de Schotse competitie een overwinning bezorgd. De aanvaller schoot zeven minuten voor tijd raak in de wedstrijd tegen St. Mirren (2-1). Ross County staat nu negende.

17.53 uur: EINDSTANDEN PREMIER LEAGUE
Arsenal - Sunderland 4-1
Manchester City - Stoke City 1-0
West Ham United - Southampton 3-1
Cardiff City - Hull City 0-4
West Bromwich Albion - Fulham 1-1
Arsenal beleeft een uiterst gemakkelijke middag, terwijl Manchester City worstelt maar wel wint. Felix Magath, die op de bank van Fulham debuteerde, laat in de slotfase twee punten liggen tegen West Bromwich Albion. Ook John Heitinga en Maarten Stekelenburg kunnen dat niet verhinderen.

17.48 uur: EINDSTAND REAL MADRID - ELCHE 3-0
Real doet wat het moet doen. Als eerste van de drie titelkandidaten wint de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. Het woord is nu aan de concurrentie, die later in actie komt.

17.36 uur: GOAL REAL MADRID - ELCHE 3-0
Voor zover het nog niet beslist was, dat is het nu wel. Isco schiet raak in de korte hoek en maakt zo zijn zevende competitiedoelpunt van het seizoen.

17.29 uur: GOAL MANCHESTER CITY - STOKE CITY 1-0
Manchester City worstelt, maar komt tóch op voorsprong. Yaya Touré toont zich nog maar eens belangrijk en zet de thuisploeg op 1-0.

17.27 uur: GOAL REAL MADRID - ELCHE 2-0
De man van honderd miljoen tovert. Gareth Bale verdubbelt voor Real van ruim twintig meter de voorsprong. Dat de bal via de onderkant van de lat in het doel slaat geeft de treffer nog wat meer cachet. Bovendien is de zege voor Real binnen.

17.22 uur: EINDSTANDEN BUNDESLIGA
Hamburger SV - Borussia Dortmund 3-0
Borussia Mönchengladbach - 1899 Hoffenheim 2-2
VfB Stuttgart - Hertha BSC 1-2
SC Freiburg - FC Augsburg 2-4
1. FC Nürnberg - Eintracht Braunschweig 2-1

De eerste wedstrijd na het ontslag van Bert van Marwijk is gewonnen door HSV. Mirko Slomka kent uitgerekend tegen topploeg Dortmund een uitstekend debuut. Ook de Nederlandse trainers Jos Luhukay (Hertha BSC) en Gertjan Verbeek wonnen. Vooral de zege van Verbeek en Nürnberg is knap, aangezien zij een klein uur met tien man speelden. Paul Verhaegh was met een goal en een assist zeer belangrijk voor Augsburg.

17.07 uur: SC FREIBURG - FC AUGSBURG
Paul Verhaegh, die in de voorselectie zit voor het Nederlands elftal, is goud waard voor FC Augsburg. Twaalf minuten voor tijd schiet hij met links bij FC Freiburg de 2-2 binnen.

16.53 uur: 1. FC NÜRNBERG - EINTRACHT BRAUNSCHWEIG
Wat een spektakel in Nürnberg, waar Hiroshi Kiyotake de derde (!) strafschop van de middag mist. De Japanner verzuimt de thuisploeg van trainer Gertjan Verbeek op een 3-1 voorsprong te zetten, terwijl Dominick Kumbela en Ermin Bicakcic falen namens de bezoekers.

16.50 uur: RUSTSTANDEN PREMIER LEAGUE
Arsenal - Sunderland 3-0
Manchester City - Stoke City 0-0
West Ham United - Southampton 2-1
Cardiff City - Hull City 0-2
West Bromwich Albion - Fulham 0-1

Het duel tussen Arsenal en Sunderland lijkt halverwege al beslist, maar Manchester City heeft het thuis tegen Stoke City veel lastiger. John Heitinga en Maarten Stekelenburg leiden halverwege met Fulham op bezoek bij West Bromwich Albion.

16.48 uur: RUSTSTAND REAL MADRID - ELCHE 1-0
Halverwege leidt Real Madrid nipt tegen Elche dankzij een doelpunt van Asier Illarramendi.

16.43 uur: GOAL HAMBURGER SV - BORUSSIA DORTMUND 2-0
Mirko Slomka lijkt af te stevenen op een droomdebuut als trainer van Hamburger SV. De opvolger van Bert van Marwijk ziet Pierre-Michel Lasogga na een klein uur 2-0 maken.

16.41 uur: GOAL ARSENAL - SUNDERLAND 3-0
Wat een prachtige goal van Arsenal! Na een geweldige combinatie over verschillende schijven stift Tomas Rosicky het derde doelpunt van de middag binnen.

16.34 uur: GOAL REAL MADRID - ELCHE 1-0
Asier Illarramendi maakt zijn eerste competitietreffer namens Real Madrid en zet de thuisclub daarmee op voorsprong tegen Elche.

16.32 uur: GOAL 1. FC NÜRNBERG - EINTRACHT BRAUNSCHWEIG 2-1
In tijdsbestek van twee minuten buigt het 1. FC Nürnberg van trainer Gertjan Verbeek tegen Eintracht Braunschweig een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. En dat met tien man!

16.30 uur: GOAL ARSENAL - SUNDERLAND 2-0
Olivier Giroud lijkt de wedstrijd na een half uur te beslissen na een blunder in de Sunderland-verdediging. De spits onderschept een terugspeelbal van Santiago Vergini en scoort opnieuw.

16.28 uur: GOAL WEST BROMWICH ALBION - FULHAM 0-1
Ashkan Dejagah zet Fulham bij het debuut van manager Felix Magath op voorsprong.

16.21 uur: RUSTSTANDEN BUNDESLIGA
Hamburger SV - Borussia Dortmund 1-0
Borussia Mönchengladbach - 1899 Hoffenheim 2-0
VfB Stuttgart - Hertha BSC 1-1
SC Freiburg - FC Augsburg 1-1
1. FC Nürnberg - Eintracht Braunschweig 0-1

Mirko Slomka leidt halverwege zijn debuut als trainer van Hamburger SV thuis verrassend tegen Borussia Dortmund, terwijl ook hekkensluiter Eintracht Braunschweig bij rust een voorsprong heeft op bezoek bij het 1. FC Nürnberg van trainer Gertjan Verbeek. Borussia Mönchengladbach stevent af op een thuiszege tegen 1899 Hoffenheim. Jos Luhukay staat met Hertha BSC na de eerste helft nog gelijk op bezoek bij VfB Stuttgart.

16.12 uur: GOAL HAMBURGER SV - BORUSSIA DORTMUND 1-0
Petr Jiracek zet Hamburger SV kort voor rust op voorsprong tegen Borussia Dortmund.

16.10 uur: 1.FC NÜRNBERG - EINTRACHT BRAUNSCHWEIG
Dominick Kumbela verzuimt vanaf elf meter zijn tweede doelpunt van de middag te maken. De spits van Eintracht Braunschweig, vorige week nog drie keer trefzeker tegen Hamburger SV, mist een strafschop en houdt het 1. FC Nürnberg van trainer Gertjan Verbeek daarmee in leven. Wel speelt de thuisclub al vanaf de 32ste minuut met tien man na rood voor Per Nilsson.

16.04 uur: GOAL ARSENAL - SUNDERLAND 1-0
Onder toeziend oog van Dennis Bergkamp opent Olivier Giroud de score in Noord-Londen.

16.00 uur: AFTRAP REAL MADRID - ELCHE
Zonder de geschorste Cristiano Ronaldo start Real Madrid aan het thuisduel met Elche. Voor het eerst sinds november heeft Raphaël Varane weer een basisplaats in competitieverband.

16.00 uur: AFTRAP PREMIER LEAGUE
Arsenal - Sunderland
Manchester City - Stoke City
West Ham United - Southampton
Cardiff City - Hull City
West Bromwich Albion - Fulham

Drie Nederlanders aan de aftrap tijdens de wedstrijden in de Premier League van 16.00 uur. Fulham-manager Felix Magath heeft bij zijn debuut basisplaatsen voor John Heitinga en Maarten Stekelenburg, terwijl Erik Pieters vanaf het eerste fluitsignaal speelt bij Stoke City.

15.41 uur: EINDSTAND CHELSEA - EVERTON 1-0
De late treffer van John Terry blijkt genoeg voor een minimale overwinning van Chelsea, dat hiermee koploper blijft in de Premier League.

15.39 uur: GOAL CHELSEA - EVERTON 1-0
In de extra tijd slaat Chelsea alsnog toe tegen Everton. Na een strak aangesneden vrije trap van Frank Lampard glijdt John Terry de bal binnen.

15.30 uur: AFTRAP BUNDESLIGA
Hamburger SV - Borussia Dortmund
Borussia Mönchengladbach - 1899 Hoffenheim
VfB Stuttgart - Hertha BSC
SC Freiburg - FC Augsburg
1. FC Nürnberg - Eintracht Braunschweig

Mirko Slomka debuteert als trainer van Hamburger SV thuis tegen Borussia Dortmund zonder Nederlandse inbreng: Rafael van der Vaart ontbreekt vanwege een enkelblessure, Ola John zit op de bank en Ouasim Bouy ontbreekt in de wedstrijdselectie. Ook Roel Brouwers begint op de bank bij Borussia Mönchengladbach tijdens het thuisduel met 1899 Hoffenheim. Paul Verhaegh heeft wel een basisplaats bij FC Augsburg, dat op bezoek gaat hij SC Freiburg. Trainers Jos Luhukay en Gertjan Verbeek treden met respectievelijk Hertha BSC en 1. FC Nürnberg aan tegen VfB Stuttgart (uit) en Eintracht Braunschweig (thuis).

14.34 uur: RUSTSTAND CHELSEA - EVERTON 0-0
Chelsea en Everton komen beide niet tot scoren in de eerste helft. De bezoekers hebben een licht overwicht, maar namens de thuisclub heeft Samuel Eto'o de grootste kans voor rust.

13.46 uur: AFTRAP CHELSEA - EVERTON
Chelsea en Everton beginnen op Stamford Bridge aan de 27ste speelronde in de Premier League. De thuisclub verdedigt zijn koppositie tegen de nummer zes.
Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Lampard, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Eto'o.
Everton: Howard; Baines, Distin, Jagielka, Coleman; Barry, McCarthy; Pienaar, Osman, Mirallas; Naismith.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter. Ook bieden wij een overzicht van al het Voetbal op TV.