Maaskant gelooft in stunt in De Kuip en rekent op kansen

Reacties

Go Ahead Eagles-trainer Robert Maaskant gelooft dat zijn ploeg woensdag op bezoek bij koploper Feyenoord kan stunten. Het optimisme van de coach van de nummer voorlaatst van de Eredivisie wordt ondersteund door de gewonnen wedstrijd tegen FC Twente (1-2).

Maaskant gelooft in stunt in De Kuip en rekent op kansen

Maaskant wil de overwinning van afgelopen weekend bij zijn Eredivisie-debuut als Go Ahead-coach een goed gevolg geven in De Kuip. 'Natuurlijk wordt het heel zwaar, maar niks is onmogelijk', vertelt Maaskant op de website van zijn club. 'Met dat geloof hebben we ook afgelopen zondag een mooi resultaat geboekt tegen FC Twente.'

Naast het sportieve belang, dat met de degradatiezorgen van Go Ahead groot is, benadrukt Maaskant ook de schoonheid van een bezoek aan Feyenoord. 'Een avondwedstrijd in De Kuip spelen is iets prachtigs. Ik ben wel een beetje jaloers op de jongens', zegt de coach.

Op 6 november diende Go Ahead Feyenoord de eerste competitienederlaag van het seizoen toe (1-0) en ook de laatste ontmoeting in De Kuip werd op 19 april 2015 gewonnen door de Deventenaren (0-1). 'We zijn realistisch - normaal verlies je - maar overal krijg je kansen. In de thuiswedstrijd tegen Feyenoord heeft iedereen dat kunnen zien.'

Waar Feyenoord de punten nodig heeft in het gevecht om de titel, kan Go Ahead ze goed gebruiken in de degradatiestrijd. Maaskant en zijn ploeg delen de laatste plek met Roda JC en staan op twee punten van plek vijftien, die veiligheid biedt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.