Lumu en Misidjan dicht bij derde voorronde CL

Ludogorets Razgrad staat met één been in de derde voorronde van de Champions League. Met Virgil Misidjan in de basis en Jeroen Lumu de hele wedstrijd op de bank werd F91 Dudelange eenvoudig verslagen (4-0).

Vorig seizoen bereikte de kampioen van Bulgarije - mede dankzij twee overwinningen op PSV - nog knap de achtste finale van de Europa League en dit keer droomt Ludogorets van een plek in de groepsfase van de Champions League. De heenwedstrijd in de tweede voorronde werd ruim gewonnen in Razgrad, waar Dani Abalo in de 35ste minuut de score opende.

Nog voor rust, acht minuten later, verdubbelde Roman Bezjak de voorsprong. Ook na rust scoorde Ludogorets twee keer: Anicet Abel Fabio Espinho bepaalden de eindstand op 4-0, waardoor de return volgende week in Luxemburg een formaliteit lijkt. Als de Bulgaren ook de derde voorronde overleven, plaatsen zij zich voor de play-offs van het kampioenenbal.