Lodewijks dankbaar voor massale steun

Reacties

Via de website van Feyenoord heeft Patrick Lodewijks zijn dank uitgesproken voor de steun die hij kreeg na het tragische overlijden van zijn vrouw Yvonne.

Lodewijks dankbaar voor massale steun

De vrouw van de keeperstrainer en beloftencoach kwam om het leven bij een auto-ongeluk.  'Het is ongelooflijk hoeveel mensen op een of andere manier hebben laten blijken dat ze in deze moeilijke periode ontzettend meeleven met mij en mijn dochters', aldus Lodewijks.

'Hoewel de pijn van het verlies van Yvonne er uiteraard bij lange na niet door kan worden weggenomen, hebben we wel kracht en troost geput uit het feit dat er zo massaal met ons is en nog steeds wordt meegeleefd. We zijn daar iedereen zeer dankbaar voor', zo besluit hij.

Bij Feyenoord krijgt Lodewijks alle tijd om het verlies van zijn vrouw te verwerken. Derde doelman Ronald Graafland neemt tot nader order zijn taken over.

Ook bij Oranje is Lodewijks keeperstrainer. Bij het Nederlands elftal zal Arno van Zwam, die die functie vervult bij ADO Den Haag en Jong Oranje, tijdens de komende twee interlands waarnemen. Oranje treft op 12 juni Letland in een EK-kwalificatieduel. Een week eerder is de Verenigde Staten de tegenstander in een oefenduel in de Amsterdam Arena.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.