Locadia meldt zich af voor Oranje

Reacties

In navolging van Marco van Ginkel en Daryl Janmaat heeft ook Jürgen Locadia zich afgemeld voor het trainingskamp en de wedstrijden van Oranje tegen Marokko, Ivoorkust en Luxemburg. De aanvaller van PSV is niet fit genoeg.

Locadia meldt zich af voor Oranje

Dinsdagmiddag melden de eerste twaalf spelers zich in Noordwijk voor een tweedaagse trainingsstage. Locadia heeft nog geen interland achter zijn naam, aangezien de aanvaller zich eerder ook al moest afmelden met een blessure. Wel doorliep hij verschillende nationale jeugdploegen.

Het Nederlands elftal vertrekt zaterdag 27 mei voor een trainingskamp naar het Portugese Lagos. Op woensdag 31 mei speelt Oranje een oefenwedstrijd in Agadir tegen Marokko. Op 4 juni staat een oefenwedstrijd in De Kuip tegen Ivoorkust op de planning. Vijf dagen later speelt Oranje een kwalificatieduel met Luxemburg.

Het is nog onbekend wanneer Dick Advocaat voor het eerst op de bank zit bij het Nederlands elftal. Op 4 juni speelt de nieuwe bondscoach nog een laatste competitiewedstrijd met Fenerbahçe tegen hekkensluiter Adanaspor.

De twaalf spelers voor de trainingsstage in Noordwijk: Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting CP), Bruno Martins Indi (Stoke City), Sergio Padt (FC Groningen), Quincy Promes (Spartak Moskou), Davy Pröpper (PSV), Bart Ramselaar (PSV), Marten de Roon (Middlesbrough), Jens Toornstra (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord) en Jeroen Zoet (PSV).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.