Janmaat en Van Ginkel melden zich af voor trainingsstage Oranje

Reacties

Marco van Ginkel en Daryl Janmaat hebben zich afgemeld voor de trainingsstage van Oranje in Noordwijk. De twee zijn geblesseerd.

Janmaat en Van Ginkel melden zich af voor trainingsstage Oranje

Wanneer Janmaat weer speelklaar is, is nog onbekend. De Watford-back moest tegen Manchester City al in de eerste helft afhaken. In de 37ste minuut in de aanloop naar de 0-3 van Sergio Agüero ging het mis voor Janmaat in een sprintduel met aangever Leroy Sané. De rechtsback voelde zijn hamstring en moest een minuut later het veld verlaten.

Van Ginkel heeft last van zijn knie als gevolg van lichte overbelasting, zo meldt PSV op de clubsite. De Chelsea-huurling mag de komende twee weken niet voluit trainen.

De volgende dertien spelers nemen deel aan de tweedaagse stage: Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting Lissabon), Jürgen Locadia (PSV), Bruno Martins Indi (Stoke City), Sergio Padt (FC Groningen), Quincy Promes (Spartak Moskou), Davy Pröpper (PSV), Bart Ramselaar (PSV), Marten de Roon (Middlesbrough), Jens Toornstra (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord) en Jeroen Zoet (PSV). Vanwege verplichtingen bij zijn club Tottenham Hotspur voegt Vincent Janssen zich pas in Portugal bij de Oranje-selectie.

Daar vervolgt het Nederlands elftal met een trainingskamp de voorbereidingen op de komende interlandperiode. De selectie van bondscoach Dick Advocaat oefent tegen Marokko (31 mei) en Ivoorkust (4 juni). Op 9 juni volgt dan in Rotterdam de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.