Liverpool opnieuw lange tijd zonder Sturridge

Reacties

Liverpool moet het in de strijd om Champions League-voetbal voorlopig stellen zonder Daniel Sturridge. Door een nieuwe spierblessure staat de spits een maand aan de kant.

Liverpool opnieuw lange tijd zonder Sturridge

Sturridge moest zich eerder al afmelden voor de interlands van Engeland tegen Litouwen en Italië. De spits heeft aan het competitieduel met Manchester United (2-1 zege United) een heupblessure overgehouden.

Aanvankelijk leek de schade mee te vallen, maar uit de scan is gebleken dat de Engelsman een lichte spierscheuring heeft opgelopen. Een fikse tegenvaller door Sturridge. 'Daniel is kapot van de uitslag van de scan. Hij dacht dat het wel mee zou vallen', aldus Hodgson tegenover Sky Sports.

De verwachting is dat de aanvaller een maand niet inzetbaar is. Eerder dit seizoen was hij al vijf maanden uit de roulatie met een hamstringblessure. Sturridge mist hierdoor sowieso de kraker tegen Arsenal. Liverpool bezet op dit moment de vijfde plaats in de Premier League. De achterstand op nummer vier (de plek die recht geeft op voorronde Champions League) Manchester United bedraagt vijf punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.