Liverpool haalt met Milner gewenste routine binnen

Reacties

James Milner zet zijn carrière voort bij Liverpool, dat de middenvelder deze zomer transfervrij overneemt van Manchester City.

Liverpool haalt met Milner gewenste routine binnen

De 29-jarige Milner kwam de laatste vijf seizoenen uit voor Manchester City, waarmee hij in 2012 en 2014 kampioen werd in de Premier League. Ondanks dat hij in die jaren vrijwel altijd basisspeler was, meldt de BBC donderdag dat de ex-speler van Aston Villa, Newcastle United, Leeds United en Swindon Town toch kiest voor een nieuw avontuur.

City probeerde Milner de laatste maanden nog in Manchester te houden, zelfs tegen een vorstelijk salaris. Dit ook omdat elke club in de Premier League door de zogeheten homegrown player rule acht spelers uit Engeland of Wales in zijn A-selectie moet hebben. En daar heeft Manchester City er niet zoveel van.

Liverpool volgde de verrichtingen rond alleskunner Milner al een tijdje, aangezien de club op zoek was naar wat extra routine met het vertrek van aanvoerder Steven Gerrard. Als Milner de medische kleuring doorstaat, tekent hij een meerjarig contract bij The Reds.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.