Linssen moet terug naar Almelo, want daar staat zijn auto

Reacties

Bryan Linssen wist na afloop van de verloren wedstrijd tegen FC Groningen van de interesse van de noorderlingen, maar wilde er verder weinig over kwijt.

Linssen moet terug naar Almelo, want daar staat zijn auto

Met zijn huidige werkgever Heracles Almelo verloor hij in de Euroborg met 3-1 van zijn mogelijke toekomstige club. 'Ik weet dat Groningen zich gemeld heeft, er is contact met mijn zaakwaarnemer. Maar verder weet ik er zeer weinig van', hield de Limburger zich wat op de vlakte over de interesse.

Toch doet de belangstelling hem wel wat. 'Je bent altijd gevleid als een club belangstelling toont. Dat wil zeggen dat je iets goed hebt gedaan. Daar ben ik wel trots op. Iedereen wil stappen omhoog maken en FC Groningen zou een mooie stap zijn.' Aangezien de transfer nog niet rond is, reisde Linssen zondag gewoon met zijn teamgenoten mee terug naar Almelo. 'Daar staat mijn auto, dus ik moet wel', grapte hij.

Over de wedstrijd kon Linssen, net als trainer Jan de Jonge, kort zijn. 'Vooral de eerste helft was zeer matig. We hadden dingen afgesproken, maar dat kwam er gewoon niet uit.' Zijn coach beaamde dat. 'We deden in de eerste helft niet wat we met elkaar hadden afgesproken, en dan krijg je zoiets. Heel teleurstellend.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.