Heracles heeft de middelen om een spits aan te trekken

Reacties

Heracles Almelo is al een tijdje op zoek naar een versterking voor de spitspositie. 'Het is duidelijk dat het voorin nog niet naar behoren loopt', stelt directeur Nico-Jan Hoogma tegenover Voetbal International. 'In de salarissfeer is ruimte om extern een spits te halen, maar het laatste dat we moeten doen is in paniek raken.'

Heracles heeft de middelen om een spits aan te trekken

Na de 0-3 nederlaag van afgelopen zaterdag tijdens de competitiestart tegen AZ laaide bij Heracles Almelo de discussie rond de spitspositie weer op.

Oussama Tannane (bovenstaande foto, links) speelde als centrale aanvaller, terwijl hij van origine rechtsbuiten is. Het elftal van trainer Jan de Jonge creëerde veel kansen, maar scoorde niet.

Toch heeft de clubleiding het nodige vertrouwen in de voorhoedespelers die momenteel bij hen onder contract staan. 'Binnen de selectie zijn er nog wat andere mogelijkheden', doelt Hoogma op de samenstelling van de aanval.

'Bijvoorbeeld Wout Weghorst of Aleksei Kangaskolkka als spits, Tannane weer op rechts en Iliass Bel Hassani op 10. Al die jongens hebben kwaliteit. Daar zijn we van overtuigd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.