Lewandowski maakt misser goed en bezorgt Bayern Audi Cup

Reacties

Bayern München heeft het toernooi om de Audi Cup gewonnen. In de finale moest Real Madrid eraan geloven: 1-0. Robert Lewandowski was goud waard voor de Duitsers, maar daar zag het in eerste instantie niet naar uit.

Lewandowski maakt misser goed en bezorgt Bayern Audi Cup

De spits, die dinsdag tegen AC Milan nog scoorde met een schitterende volley, kreeg de lachers op zijn hand door een enorme misser. De Pool schoot voor open doel voorlangs. In de slotfase bezorgde hij Bayern - waar Arjen Robben ontbrak - alsnog de overwinning.

Op aangeven van Pierre-Emile Højbjerg tikte Lewandowski de bal van dichtbij voorbij Real-doelman Keylor Navas en dat was voldoende voor de overwinning, die waarschijnlijk voor opluchting zorgde bij Pep Guardiola. Voor de wedstrijd werd de trainer nog door een deel van de fans uitgejouwd toen zijn hoofd op de schermen verscheen.

De Bayern-aanhang zou het de Spanjaard kwalijk nemen dat hij overweegt de club na dit seizoen te verlaten. Guardiola heeft zijn medio 2016 aflopende contract nog steeds niet verlengd en wordt genoemd als toekomstig manager van Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.