Letschert van de partij tijdens besloten training Oranje

Reacties

Het Nederlands elftal is woensdagmiddag om 12.00 uur begonnen aan een besloten training in De Arena. De selectie van bondscoach Danny Blind bereidt zich voor op de oefeninterland van komende vrijdag tegen Frankrijk.

Letschert van de partij tijdens besloten training Oranje

Dinsdag werkte het volledige keurkorps van Blind nog een oefensessie af op het veld van Quick Boys in Katwijk. FC Utrecht-verdediger Timo Letschert viel tijdens het partijspel toen uit met een scheenbeenblessure, maar de KNVB laat aan Voetbal International weten dat hij er nu weer bij is.

Aangezien het een besloten training betreft, is niet duidelijk of Letschert volledig met de groep meetraint. Letschert kan net als AZ-spits Vincent Janssen en Feyenoord-rechtsback Rick Karsdorp zijn debuut maken voor Oranje.

Donderdag staat in Katwijk de laatste training op het programma in aanloop naar het treffen met de Fransen, waarbij mogelijk extra veiligheidsmaatregelen worden getroffen in verband met de aanslagen in Brussel. De bondscoach zal vanmiddag om 15.30 uur de pers te woord staan in het spelershotel in Noordwijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.