Lens wil blijven bij Fenerbahçe: 'Maar niet aan mij'

Reacties

Het gelukkige huwelijk tussen Fenerbahçe en Jeremain Lens werd zondag bevestigd. Maar de Oranje-international beseft dat hij zijn lot niet in eigen hand heeft.

Lens wil blijven bij Fenerbahçe: 'Maar niet aan mij'

Akhisar Belediyespor werd mede dankzij de inbreng van Lens geklopt door Fenerbahçe (3-1). De 29-jarige aanvaller stond aan de basis van de openingstreffer en nam het slotakkoord zelf voor zijn rekening.

Of hij ook na dit seizoen nog de kleuren van de Turkse topclub verdedigt is de vraag. 'Het is niet aan mij. Ik heb nog een contract voor twee jaar bij Sunderland. We zullen zien wat er komende zomer gebeurt', aldus de Oranje-international op de clubwebsite.

'Maar ik heb het vaker gezegd. Ik ben zeer gelukkig bij Fenerbahçe. Ik wil hier nog jaren spelen', aldus de aanvaller, die afgelopen zomer door trainer Dick Advocaat op huurbasis werd weggehaald bij Sunderland. Lens wordt in verband gebracht met Napoli. 'Ze kunnen van alles schrijven in de kranten. Het belangrijkste is dat ik dit seizoen voor Fenerbahçe speel en dat ik dat ook kan blijven doen. Maar ik weet niet wat de toekomst gaat brengen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.