Leicester wil groeispurt Vardy vorstelijk belonen

Reacties

Leicester City wil topschutter Jamie Vardy belonen voor de stormachtige ontwikkeling die hij het laatste jaar heeft doorgemaakt. The Foxes bieden de spits een sterk verbeterd contract aan, dat hem tot medio 2019 in het King Power Stadium moet houden.

Leicester wil groeispurt Vardy vorstelijk belonen

Op zijn vijftiende was hij nog afgetest door Sheffield Wednesday, omdat hij te klein zou zijn voor het Engelse voetbal; veertien jaar later is hij de topscorer van de de Premier League, na jaren in de marge bij achtereenvolgens Stocksbridge Park Steels, Halifax Town en Fleetwood Town. En nu wil Leicester City - waar hij sinds de zomer van 2012 onder contract staat - hem nog eens een jaar langer vastleggen, weet The Guardian.

De viervoudig Engels international heeft nog een contract tot medio 2018, maar het dagblad meldt dat Leicester de nu 29-jarige aanvaller koste wat kost (lees: met een hoger salaris en een contract tot medio 2019) wil behouden. Met zijn non-league mentaliteit en zestien treffers in 23 competitiewedstrijden wekte hij namelijk de interesse van de 'topclubs' uit Engeland, zoals Chelsea en Liverpool. Maar juist voorafgaand aan het treffen van koploper Leicester met The Reds (zevende) van dinsdagavond is er sprake van een naderend akkoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.