'Leicester misschien wel lastiger dan Manchester City'

Reacties

Ronald Koeman wil het succes met Southampton doortrekken, maar de manager van The Saints waarschuwt zijn spelers wel voor de valkuilen.

'Leicester misschien wel lastiger dan Manchester City'

'Ik wil de goede lijn doortrekken die de club de laatste drie jaar heeft ingezet', zei Koeman tijdens de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met laagvlieger Leicester City van komende zaterdag. 'De spelers tonen vanaf de eerste dag ambitie.'

'We weten wat onze situatie is, maar ook wat onze ambitie is. We weten dat we thuis sterk zijn, maar ook dat het misschien tegen Leicester City wel moeilijker is dan een thuiswedstrijd tegen Manchester City', legt de Nederlander uit.

Southampton is de verrassende nummer twee van de Premier League, maar Koeman blijft nuchter. 'Wij werken van wedstrijd naar wedstrijd', aldus de coach van The Saints. 'We hebben geen blessures, de spelers zijn in vorm en wedstrijden winnen is de beste motivatie.'

De uitstekende seizoenstart zorgt ook voor persoonlijk succes. In navolging van clubtopscorer Graziano Pellè maakt ook Dusan Tadic kans op de onderscheiding Speler van de Maand. 'Hij doet het fantastisch', aldus Koeman, die zelf in oktober werd uitgeroepen tot Manager van de Maand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.