Leicester City plukt Inler weg bij Napoli

Reacties

Leicester City heeft Gökhan Inler vastgelegd. De aanvoerder van de Zwitserse nationale ploeg tekent een driejarig contract bij de Premier League-club.

Leicester City plukt Inler weg bij Napoli

De 31-jarige defensieve middenvelder levert Napoli naar verluidt zeven miljoen euro op. De 83-voudige international was het voorbije seizoen niet meer zeker van een basisplaats in Napels. De Italiaanse club nam hem in 2011 over van competitiegenoot Udinese.

Inler volgt bij Leicester de naar Olympiakos Piraeus vertrokken Esteban Cambiasso op. De Zwitser komt bij de ploeg in vorm een Italiaanse trainer tegen. Manager Claudio Ranieri nam deze zomer het stokje over van Nigel Pearson, die zijn team vorig seizoen met een spectaculaire eindsprint wist te behoeden voor degradatie.

In de eerste twee wedstrijden onder leiding van de Italiaanse oefenmeester maakten The Foxes indruk. In de seizoensopener profiteerde Leicester van het defensieve geklungel van het Sunderland van trainer Dick Advocaat (4-2) en afgelopen weekend volgde een knappe 2-1 zege op bezoek bij West Ham United.

Afhankelijk van de afronding van het papierwerk kan Inler zaterdag al in actie komen in het het duel met Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.