Lazio mist smaakmaker Felipe Anderson in topaffiches

Reacties

Lazio kan de komende drie weken niet beschikken over Felipe Anderson. De 21-jarige Braziliaan heeft op de training een knieblessure opgelopen. De club van Oranje-international Stefan de Vrij mist zijn smaakmaker daardoor in de belangrijke wedstrijden tegen Napoli en AC Milan.

Lazio mist smaakmaker Felipe Anderson in topaffiches

Felipe Anderson had de laatste anderhalve maand juist veel indruk gemaakt bij Lazio. Sinds de behendige dribbelaar begin december een basisplaats veroverde was hij in vijf Serie A-duels goed voor vijf goals en vijf assists. Het elftal van trainer Silvio Piolo pakte in die periode elf van de beschikbare vijftien punten en staat momenteel derde.

Die derde plaats is aankomende zondag de inzet in de thuiswedstrijd tegen Napoli, dat met één punt minder vierde staat. Zes dagen later komt ook het Milan van Nigel de Jong en Marco van Ginkel op bezoek. Die twee clubs treffen elkaar op 27 januari bovendien ook in de kwartfinale van het toernooi om de Coppa Italia.

Behalve Felipe Anderson ontbreekt in die duels ook Edson Braafheid. Of De Vrij in actie kan komen is nog niet bekend. De 22-jarige verdediger miste het bekerduel van woensdag met Torino (3-1 zege) door een knieblessure, die hij had opgelopen in de Romeinse Derby tegen AS Roma (2-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.