Lampard begroet 'echte aanwinst' Jozefzoon bij Derby County

Reacties

Florian Jozefzoon heeft zijn transfer naar Derby County afgerond. Daags nadat VI al meldde dat Brentford een bod op de aanvaller had geaccepteerd, heeft Jozefzoon voor drie jaar getekend bij de club waar Frank Lampard onlangs werd aangesteld als nieuwe manager.

Lampard begroet 'echte aanwinst' Jozefzoon bij Derby County

Lampard is in zijn nopjes met de komst van de Nederlander. 'Hij is een speler waar ik direct nadat ik deze baan kreeg achteraan ben gegaan', zegt de coach op de website van Derby County. 'Het is geweldig voor ons dat we deze deal hebben kunnen afronden. Ik heb hem vorig seizoen aan het werk gezien bij Brentford en hij is een uitstekende speler. Met zijn snelheid en creativiteit is hij een echte aanwinst voor onze selectie.'

De 27-jarige Jozefzoon verruilde PSV in januari 2017 voor Brentford, waar hij vorig seizoen een prima indruk maakte met zeven goals en zeven assists in 39 competitiewedstrijden. De Nederlander, wiens roots liggen in Frans Guyana, kon ook naar Leeds United. Zijn voorkeur ging echter uit naar een samenwerking met Lampard bij Derby County.

De nummer zes van het afgelopen seizoen in het Championship versterkte zich eerder deze week ook al met Mason Mount en Harry Wilson, die worden gehuurd van Chelsea en Liverpool. Lampard is blij met hoe zijn selectie zich ontwikkelt: 'Dit zijn allemaal spelers die ik heel graag wilde hebben en ik waardeer het harde werk van het bestuur enorm. Ik geloof erin dat we een selectie samenstellen die komend seizoen serieus mee kan doen in de top van het Championship.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.