Kuijt in Camp Nou, dubieus record Mourinho

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kuijt in Camp Nou, dubieus record Mourinho

• Paniek in De Kuip, Dirk Kuijt na een een halfjaar alweer weg bij Feyenoord? Het Spaanse Sport weet dat Barcelona een oogje heeft laten vallen op de Katwijker.

Kuijt op weg naar Barcelona?

Kuijt zou in Camp Nou eenzelfde rol moeten gaan vervullen als Henrik Larsson vanaf 2005 een paar jaar deed. De Catalanen zoeken een aanvaller die zonder morren een rol op het tweede plan accepteert maar wel over voldoende kwaliteit beschikt voor een topclub als Barcelona. Maar er is hoop dat de verloren zoon ook na de winterstop in De Kuip te aanschouwen is. Kuijt is niet de enige kandidaat. Ook Álvaro Negredo, Jonathan Soriano en Sergio García worden genoemd.

'Geen overbodige luxe, want in de selectie van Kazachstan zitten vier jongens van ons'
Raymond Atteveld schuift vandaag aan bij Oranje-bondsocach Danny Blind voor een bakje koffie en informatie over Kazachstan. De 44-jarige trainer kan het weten gezien zijn dienstverband bij Kairat Almaty. (De Telegraaf)

• Enkele maanden geleden poseerde José Mourinho vol trots voor drie oorkondes, die hij had gekregen voor zijn vermeldingen in het Guiness Book of Records. Inmiddels zijn de prestaties van zijn Chelsea een stuk minder, maar de Portugees heeft zicht op een nieuw (twijfelachtig) record. Het Britse Daily Star heeft berekend dat zijn ontslag namelijk het duurste in de voetbalhistorie kan worden.

Met een contract tot medio 2019 waarvan de inkt van de handtekeningen nauwelijks droog is, zou de afkoopsom in de buurt komen van vijftig miljoen euro. Overigens heeft Chelsea de laatste jaren vaker diep in de buidel moeten tasten om trainers af te kopen. Felipe Scolari (17 miljoen euro), André Villas-Boas (16) en Carlo Ancelotti (9) zouden echter in de schaduw staan van The Special One.

David Alaba laat zich van zijn barmhartige kant zien. De Oostenrijkse international van Bayern München komt niet met lege handen op bezoek bij vluchtelingen. 'Als je met een goed leven bent gezegend, dan moet je altijd proberen om iets terug te doen', aldus Alaba op zijn Facebook-pagina.

'Als aanvoerder is het zijn taak om duidelijke taal te spreken. Ik geloof dat het zijn goed recht is zijn onvrede te uiten'
• De Duitse bondscoach Joachim Löw neemt het op voor Mats Hummels, die vanwege zijn openlijke kritiek op zijn medespelers bij Borussia Dortmund onder vuur ligt.

Robin van Persie en zijn Fenerbahçe-trainer Vitor Pereira hebben niet echt de warmste band, getuige ook deze beelden. Zijn koeltjes en desinteresse de woorden om de relatie te beschrijven?

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.