Krul staat voor rentree bij Newcastle United

Reacties

Tim Krul kan zaterdag tijdens het competitieduel met Stoke City zijn rentree maken voor Newcastle United. De 26-jarige doelman kampte de voorbije weken met een knieblessure, maar lijkt fit genoeg voor de confrontatie in het Britannia Stadium.

Krul staat voor rentree bij Newcastle United

'Tim heeft goed kunnen trainen, de mogelijkheid bestaat dat hij zaterdag weer gaat spelen', zegt Newcastle United-manager Alan Pardew in aanloop naar de wedstrijd tegen Stoke City. De vijfvoudige Oranje-international miste door zijn blessure de competitieduels met Southampton en Manchester United. The Magpies verloren beide wedstrijden met 4-0.

Robert Elliot, de stand-in van Krul in Newcastle, incasseerde dus acht treffers tijdens de afwezigheid van de Nederlander. Aanvankelijk werd verwacht werd dat Elliot ook op bezoek bij Stoke onder de lat zou plaatsnemen, maar Krul lijkt sneller hersteld dan werd verwacht.

Rémy
In tegenstelling tot Krul is Loic Rémy sowieso niet van de partij in Stoke-on-Trent. De Franse aanvaller staat sinds begin maart aan de kant met een kuitblessure. 'Hij haalt het duel zaterdag nog niet', aldus Pardew over clubtopscorer van Newcastle. 'We hopen dat hij volgende week weer kan spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.