Kroos negeert Bale, stemmen op kapsel Ronaldo

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kroos negeert Bale, stemmen op kapsel Ronaldo

Gareth Bale beleefde vanavond een vrij pijnlijk moment. De Welshman werd tijdens het oefenduel met Bayern München genegeerd door zijn gewisselde ploeggenoot Toni Kroos.

• Altijd al je mening willen geven over het kapsel van Cristiano Ronaldo? Dat kan! De superster van Real Madrid geeft fans de mogelijkheid via Facebook over zijn volgende kapsel te stemmen. Een bloempotmodel lijkt ons wel wat.

Je moet niet vreemd opkijken als Ronald Koeman morgen strompelend het veld van de Gelredome betreedt. De manager van Southampton is op onbekende wijze geblesseerd geraakt aan zijn achillespees.

'Je ziet aan spelers als Ryan Giggs dat het mogelijk is om tot op hoge leeftijd door te gaan.'
• Chelsea-aanvoerder John Terry (34, foto) denkt nog lang niet aan zijn pensioen. De verdediger zegt in gesprek met Sky Sports News een hoop extra werk te hebben verricht op het trainingsveld om in de voetsporen te treden van de legendarische Welshman. Giggs hield het 23 seizoenen vol bij Manchester United en stopte uiteindelijk op zijn veertigste. Terry begint aan zijn achttiende seizoen in de A-selectie van Chelsea.

• Keepen is bij dit potje vijf-tegen-vijf een ondankbare taak. Maar als de Schotse doelverdediger dan eindelijk eens de kans krijgt om het geweld te weerstaan (na vijftien seconden in het filmpje), gaat hij zelf nogal ongelukkig in de fout…

• Twee hooligans van 1860 München hebben van de rechter een bijzondere uitspraak te horen gekregen. Of ze moeten vijftien maanden de bak in, of ze moeten samen met een supporter van rivaal Bayern gaan winkelen in de fanshop. Ze kozen voor dat laatste. Samen moeten ze de man meenemen die ze een jaar geleden op een station hadden beroofd van zijn hoed, sjaal en jas met daarop het clublogo van Bayern. (Bild)

FC Groningen viert volgend jaar zijn 45-jarig bestaan. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de clubhistorie. Zo speelt de vereniging haar wedstrijden in de Europa League dit seizoen in hetzelfde shirt als in 1984. De club heeft overigens een treffend model uitgezocht met de inmiddels vertrokken Maikel Kieftenbeld.

'Het is bepaald geen Mickey Mouse-competitie. In Schotland heb ik ook leren bikkelen.'
Nigel Hasselbaink (24) keert dit seizoen bij Excelsior na vijf jaar terug op de Nederlandse velden. Op de clubsite vertelt de neef van oud-international Jimmy Floyd Hasselbaink hoe zijn buitenlandse avontuur hem gevormd heeft.

Dries Mertens liet zich van zijn warmste kant zien, toen hij de ernstig zieke Aurora in het ziekenhuis bezocht. 'Jammer dat ik al getrouwd ben, want je bent een wonderlijke vrouw. Een plezier om je te ontmoeten', luidt het bijschrift.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.