Komst Schaken en Fernandez voorlopig onhaalbaar voor ADO

Reacties

Het al dan niet doorgaan van de Chinese overname van ADO Den Haag door United Vansen heeft ook gevolgen voor de handelwijze van ADO op de transfermarkt. Trainer Henk Fraser liet al meerdere keren weten dat hij zijn selectie deze maand hoopt uit te breiden met enkele versterkingen.

Komst Schaken en Fernandez voorlopig onhaalbaar voor ADO

Daarbij is het vizier voornamelijk op aanvallers gericht. De Hagenaars hadden Ruben Schaken op de korrel, maar de 32-jarige rechtsbuiten is financieel onhaalbaar. Ook de komst van Guyon Fernandez is afhankelijk van nieuwe financiële mogelijkheden. Fraser sprak al enkele keren met de 28-jarige spits, die dit seizoen clubloos is en in de belangstelling staat van meerdere clubs.

Behalve de twijfels over versterkingen zal het ook voorlopig onzeker blijven of er geen spelers vertrekken. Enkele weken geleden informeerde een tussenpersoon namens Turkse clubs naar Michiel Kramer, maar de 26-jarige topscorer ziet een dergelijk avontuur niet zitten. Ook Mike van Duinen wordt nog altijd in verband gebracht met een transfer. De 23-jarige aanvaller staat in de belangstelling van het Duitse FC Ingolstadt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.