Koeman weer beloond voor prestaties in Premier League

Reacties

Ronald Koeman is opnieuw verkozen tot Manager van de Maand in de Premier League. De 51-jarige oefenmeester van Southampton kreeg die onderscheiding ook al in september. Nu werd hij beloond voor de uitstekende prestaties van The Saints in januari.

Koeman weer beloond voor prestaties in Premier League

Southampton presteerde vorige maand uitstekend met competitiezeges op achtereenvolgens Arsenal (2-0), Manchester United (0-1) en Newcastle United (1-2). Na afloop van die knappe zegereeks stond het elftal van Koeman op de derde plaats, die het inmiddels alweer heeft moeten afstaan aan het Manchester United van Louis van Gaal.

Behalve Koeman waren ook Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur), Brendan Rodgers (Liverpool) en Mark Hughes (Stoke City) genomineerd. 'Dit geeft een geweldig gevoel. Het is niet makkelijk om deze prijs als Southampton-manager één keer te winnen, laat staan twee keer', reageerde een verheugde Koeman op de clubwebsite.

'Het is een groot compliment voor het hele elftal', vervolgde Koeman. 'We werken met de gehele technische staf iedere dag keihard om de spelers voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Dit is een beloning voor de manager, maar ook voor de rest van het team. We doen het samen.'

De volledige reactie van Koeman op zijn onderscheiding is hieronder te zien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.