Koeman weer in de race voor maandelijkse onderscheiding

Reacties

Ronald Koeman maakt opnieuw kans om te worden verkozen tot Manager van de Maand in de Premier League. De 51-jarige oefenmeester van Southampton kreeg die onderscheiding al in september. Nu wordt hij mogelijk beloond voor de uitstekende prestaties van The Saints in januari, zo meldt Sky Sports.

Koeman weer in de race voor maandelijkse onderscheiding

Southampton presteerde vorige maand uitstekend met competitiezeges op achtereenvolgens Arsenal (2-0), Manchester United (0-1) en Nerwcastle United (1-2). Na afloop van die knappe zegereeks stond het elftal van Koeman op de derde plaats, die het inmiddels alweer heeft moeten afstaan aan het Manchester United van Louis van Gaal.

Behalve Koeman zijn ook Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur), Brendan Rodgers (Liverpool) en Mark Hughes (Stoke City) genomineerd. Na een slechte seizoenstart presenteerden Tottenham en Liverpool zich in het nieuwe jaar alsnog als serieuze kandidaten voor een plek bij de eerste vier, terwijl Stoke uitgroeide tot stabiele middenmoter.

Met José Fonte is ook een speler van Koeman genomineerd voor de prijs van Speler van de Maand. De Portugese captain van Southampton heeft concurrentie van Crystal Palace-spits Dwight Gayle, Chelsea-spelmaker Oscar, Liverpool-middenvelder Emre Can, Tottenham Hotspur-revelatie Harry Kane en Arsenal-talisman Santi Cazorla.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.