Koeman kwaad op laatkomer Mané

Reacties

Sadio Mané moet vrezen voor een straf van Ronald Koeman. De Senegalese international kwam gisteren een halfuur te laat voor het met 0-2 verloren duel met Liverpool.

Koeman kwaad op laatkomer Mané

Koeman was van plan Mané in de basis te posteren, maar degradeerde hem naar de reservebank en sluit verdere maatregelen niet uit. 'Hij was bijna dertig minuten te laat voor de maaltijd voorafgaand aan de wedstrijd', aldus Koeman in The Guardian. 'Dat kan ik niet accepteren. De spelers moeten zich aan de regels houden.'

'Dat iemand 's ochtends een keer te laat komt kan ik begrijpen, maar dit was zelfs om één uur 's middags vlak voor een belangrijke wedstrijd. Dan kun je niet te laat op de club komen', vervolgt de ex-trainer van Ajax, Feyenoord en PSV, die Mané tegen The Reds na rust nog wel liet invallen.

Door de nederlaag zakte Koeman met Southampton naar de vijfde plaats en slonk het gat met nummer zes Liverpool naar een punt. De 23-jarige Mané is bezig aan zijn eerste seizoen bij Southampton, dat hem in de zomer overnam van Red Bull Salzburg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.