Koeman klopt Pieters, Van Aanholt en Lens van nul af

Reacties

Everton is ook na de thuiswedstrijd tegen Stoke City nog ongeslagen in de Premier League. Sunderland pakte een punt tegen Southampton.

Koeman klopt Pieters, Van Aanholt en Lens van nul af

Everton - Stoke City 1-0
Ronald Koeman heeft een vervolg gegeven aan zijn goede start als Everton-manager. Door een zege op Stoke City heeft hij namelijk zeven punten verzameld in zijn eerste drie competitiewedstrijden. Een curieus doelpunt hielp Everton in het zadel.

Ronald Koeman ontwijkt een vallende Marko Arnautovic.
Ronald Koeman ontwijkt een vallende Marko Arnautovic.

In de 51ste minuut kreeg Everton een strafschop na een lichte overtreding op Ashley Williams. Leighton Baines nam het karwei voor zijn rekening, maar zijn penalty werd door Shay Given tegen de paal getikt. Lang kon de veertigjarige goalie niet genieten van die redding, want via zijn achterhoofd ging de bal alsnog binnen. Doordat Everton-doelman Maarten Stekelenburg de nul hield, leverde dit Everton drie punten op. Stoke-verdediger Erik Pieters bleef met lege handen achter.

Southampton - Sunderland 1-1
In de uitwedstrijd tegen Southampton heeft Sunderland het eerste punt van dit Premier League-seizoen gepakt. Tien minuten voor tijd leken dit er nog drie te worden toen Jermain Defoe een strafschop benutte. Een late goal van Jay Rodriguez voorkwam echter een nederlaag van Southampton. Jeremain Lens, die op het punt staat om over te stappen naar Fenerbahçe, kwam in de 67ste minuut als invaller binnen de lijnen. Oranje-klanten Virgil van Dijk (Southampton) en Patrick van Aanholt (Sunderland) maakten beiden de negentig minuten vol.

Overige uitslag:
Crystal Palace - AFC Bournemouth 1-1

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.