KNVB seponeert rode kaart Bacuna, wel straf voor St. Juste

Reacties

Jeremiah St. Juste moet de komende twee wedstrijden van SC Heerenveen vanaf de tribune bekijken. De verdediger heeft een schikkingsvoorstel van drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, geaccepteerd.

KNVB seponeert rode kaart Bacuna, wel straf voor St. Juste

De jeugdinternational van SC Heerenveen kreeg zondag rood in het duel met AZ (1-2). St. Juste ging in de extra tijd over de schreef en werd van het veld gestuurd na zijn forse overtreding op Mattias Johansson. De twintigjarige verdediger mist door de schorsing de duels met FC Twente (uit) en Roda JC Kerkrade (thuis).

Ernestas Setkus staat minder lang aan de kant. De ADO-doelman kreeg een schikkingsvoorstel voor één duel schorsing na zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. ADO is akkoord gegaan, waardoor de keeper de thuiswedstrijd tegen Feyenoord mist.

Bacuna
De rode kaart van Juninho Bacuna is inmiddels geseponeerd. Dat heeft de aanklager betaald voetbal besloten naar aanleiding van de ingediende verklaringen en op basis van televisiebeelden. De middenvelder van FC Groningen werd zaterdagavond in het uitduel met Feyenoord van het veld gestuurd. Bacuna kreeg een kwartier voor tijd direct rood van scheidsrechter Serdar Gözübüyük na een overtreding op Terence Kongolo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.