KNVB besluit ook Gorré niet te schorsen na rode kaart

Reacties

De rode kaart die Kenji Gorré in de wedstrijd tussen Jong ADO Den Haag en Jong Heracles Almelo opliep is geseponeerd. Door het besluit van de KNVB is de Swansea City-huurling inzetbaar voor het eerste elftal tegen FC Utrecht.

KNVB besluit ook Gorré niet te schorsen na rode kaart

De twintigjarige Gorré werd maandag in de 36ste minuut van het veld gestuurd wegens gevaarlijk spel. De voetbalbond oordeelde dat het besluit van scheidsrechter Davy Otto om een rode kaart te geven onjuist was. Met tien man speelden de jonge Hofstedelingen overigens met 3-3 gelijk tegen de collega's uit Almelo.

Het is niet voor het eerst dit seizoen dat de KNVB een arbiter terugfluit. De rode kaart die scheidsrechter Kevin Blom uitdueelde aan Feyenoord-verdediger Rick Karsdorp (tegen Utrecht, 3-2 winst) werd geseponeerd, terwijl ook NEC-verdediger Marcel Appiah geen schorsing overhield aan zijn rode kaart van leidsman Jochem Kamphuis in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (3-0 nederlaag).

Het duel tussen ADO en Utrecht staat zondag onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel, die in opspraak raakte wegens enkele discutabele beslissingen in het duel tussen SC Cambuur en Feyenoord (0-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.