Klein taartje voor Ronaldo, Tévez mag weer juichen voor Boca

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Klein taartje voor Ronaldo, Tévez mag weer juichen voor Boca

Cristiano Ronaldo viert vandaag zijn 33ste verjaardag. Zelfs een vijfvoudig Gouden Bal-winnaar moet het doen met een bescheiden taartje.

Stefan de Vrij mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Zijn voormalig ploeggenoot in het hart van de defensie bij Lazio, Wesley Hoedt, is zo attent om de stopper te feliciteren.

• Carlos Tévez heeft zijn eerste doelpunt in zijn derde termijn bij Boca Juniors te pakken. In het duel met San Lorenzo hielp hij zijn team aan een punt (1-1).

• Een goal waar Lionel Messi jaloers op zou zijn. Nacho Scocco dribbelt namens River Plate het halve elftal van Olimpia voorbij, voordat hij hem binnenschiet. Genieten!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het is dom. Ik weet niet eens meer de naam van de club die me wilde hebben. Iedereen mag van mij doen wat-ie wil, maar wie in China gaat spelen moet toegeven dat hij dat alleen voor het geld doet.'
Antonio Cassano is niet van plan om naar China af te reizen en daar zijn zakken te gaan vullen. De Italiaanse aanvaller laat aan Corriere della Sera weten klaar te zijn voor een comeback en zelfs voor niks te willen spelen, aangezien hij toch al genoeg verdiend heeft gedurende zijn loopbaan. 

 Diego Godín zal als enige man op het veld gisteren niet zijn tanden bloot hebben gelachen na de zwaarbevochten zege op Valencia (1-0). De stopper van Atlético Madrid kwam hard in botsing met doelman Neto en raakte daarbij liefst vier tanden kwijt.

• Er zijn veel bekende namen jarig vandaag, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar Giovanni van Bronckhorst en Stefan de Vrij. Gefeliciteerd allen!

'Als ik mijn professionele voetbalvrienden zag spelen op tv, was ik blij voor ze. Maar diep van binnen moest ik huilen. Ik was verlaten en had niemand die dicht bij me stond. Het enige wat ik wilde, was terugkeren in de voetballerij. Ik heb nog steeds talent. In Baghdad of in Pakistan, het maakte me niet uit. Ik was zelfs daar naartoe gegaan om te kunnen voetballen. Ik leefde uit mijn koffer omdat ik elk moment uit mijn huis kon worden gezet.'
• Wat je noemt een openhartig interview. Tegenover het Franse Canal+ geeft oud-speler van onder meer Arsenal en Galatasaray, Emmanuel Eboué, een kijk op zijn zware periode na het profbestaan. Door een 'vechtscheiding' had de voormalig rechtsback helemaal niks meer. Fatih Terim, de coach van Galatasaray, hoorde van het verhaal en gaf hem een nieuwe kans.

'Ik heb met veel wereldtoppers samengespeeld en hij heeft alle kwaliteiten in huis die nodig zijn. Als hij de Gouden Bal wil winnen, heeft hij dat helemaal zelf in de hand.'
• Cesc Fàbregas is onder de indruk van zijn ploeggenoot Eden Hazard, die hij in staat acht om de beste speler van de wereld te kunnen worden. (Sky Sports).

• Afgelopen week viel hij al op door acht shirts van zichzelf naar een sloppenwijk in Egypte te sturen, omdat een jongen daar zelf een shirt met de naam 'M. Salah' achterop provisorisch in elkaar had gezet. Zondag hield Salah het wat dichter bij (zijn huidige) huis. Na de wedstrijd gaf hij zijn shirt aan een jong supportertje dat voor het eerst naar de wedstrijd ging. Klasse!

• Is het nou Alexander Scholz of Scholtz? Bij Club Brugge had de shirtjesmaker niet goed opgelet bij het opplakken van de naam van aanwinst Scholz, zonder 't' dus. De laatste man moest in het 3-3 gelijkspel tegen Charleroi in de rust noodgedwongen van shirtje wisselen omdat zijn naam niet goed was gespeld. 

Het collectors item van Alexander Scholz met op de achtergrond Ruud Vormer.
Het collectors item van Alexander Scholz met op de achtergrond Ruud Vormer.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.