Klaassen: 'Een gelijkspel bij ADO is gewoon niet goed'

Reacties

Doelpuntenmaker Davy Klaassen is niet te spreken over het gelijkspel van Ajax op bezoek bij ADO Den Haag (1-1). 'Als je een gelijkspel haalt bij ADO is dat gewoon niet goed', aldus de middenvelder.

Klaassen: 'Een gelijkspel bij ADO is gewoon niet goed'

Klaassen zei eerder deze week nog dat Ajax alle wedstrijden voor de winterstop moet winnen. Niet alleen om de druk op koploper PSV te houden, maar ook vanwege het programma tegen achtereenvolgens ADO Den Haag, Excelsior, Willem II en FC Utrecht.

In het eerste duel ging het echter direct mis. Volgens Klaassen niet nodig, maar wel volledig aan de ploeg zelf te wijten. 'Dat denk ik wel ja', liet Klaassen weten tegenover FOX Sports. 'Als je de kansen op de 2-0 en 3-0 niet benut, dan weet je dat zij (ADO, red.) steeds meer gaan drukken en vertrouwen houden in een goed resultaat. Als de gelijkmaker dan ook nog valt, is dat heel zuur.'

De aanvallende middenvelder van de Amsterdammers opende na acht minuten de score in het Kyocera Stadion, zijn vierde competitietreffer van dit seizoen. De voorzet van Ricardo Kishna werd door Arek Milik met het hoofd teruggelegd op de aanstormende Klaassen. 'Ik schoot de bal goed in, maar Arek legde de bal echt perfect neer', zei Klaassen tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.