Kersverse debutant Andersen twee jaar langer bij Twente

Reacties

FC Twente heeft het nog één jaar doorlopende contract van Joachim Andersen opengebroken. De achttienjarige Deense verdediger ligt nu vast in Enschede tot de zomer van 2018, met een optie voor nog twee seizoenen.

Kersverse debutant Andersen twee jaar langer bij Twente

Andersen kwam voorafgaand aan het seizoen 2013/14 over van FC Midtjylland en speelde sindsdien al 38 keer voor Jong Twente in de Jupiler League.  Deze maand maakte de jeugdinternational zijn debuut voor de hoofdmacht. Op 6 maart kwam hij tegen Willem II (2-2) als invaller in het veld, afgelopen zaterdag speelde hij in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (2-0) zelfs een uur mee als vervanger van Andreas Bjelland.

Trainer Alfred Schreuder spreekt op de Twente-website zijn tevredenheid uit over de ontwikkeling van Andersen. 'Joachim heeft afgelopen periode een sterke ontwikkeling doorgemaakt en dat heeft zich uitbetaald in een debuut in de Eredivisie. Hij heeft op jonge leeftijd al veel ervaring opgedaan in de Jupiler League. Joachim is nog jong, maar presenteert zich goed en groeit in zijn rol. Het is mooi dat hij langer aan de club verbonden blijft.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.