'Keepende' spits Fer leidt late nederlaag QPR in

Reacties

Queens Park Rangers heeft de weg omhoog op ook bezoek bij Middlesbrough niet ingezet. Tegen de nummer drie van het Championship probeerde Leroy Fer in de slotfase de derde nederlaag in vier duels met een handsbal te voorkomen, maar na de rode kaart voor de 25-jarige gelegenheidsaanvaller viel het doek alsnog: 1-0.

'Keepende' spits Fer leidt late nederlaag QPR in

Fer begon bij afwezigheid van de geblesseerde Charlie Austin in de spits bij de ploeg van interim-manager Neil Warnock, de opvolger van de eerder deze maand ontslagen Chris Ramsey. De elfvoudige international - normaal gesproken middenvelder - kon in die hoedanigheid zijn stempel niet op de wedstrijd drukken, maar deed dat vlak voor tijd wel in een rol als gelegenheidsdoelman.

De ex-speler van Feyenoord en FC Twente keerde een omhaal van Boro-verdediger Daniel Ayala in de slotfase met zijn rechterarm, waarna de scheidsrechter niet anders kon dan Fer rood geven en een penalty toe te kennen aan de thuisploeg. Aanvoerder Grant Leadbitter benutte de strafschop, waardoor de ploeg van manager Aitor Karanka de zevende thuiszege in de laatste acht duels boekte.

Na zeventien speelronden is Middlesbrough daardoor volop in de race voor promotie. Alleen Hull City en Brighton & Hove Albion hebben momenteel één punt meer, al heeft ook Burnley net als die clubs nog een wedstrijd tegoed. QPR moet de komende weken zonder Fer, en wellicht ook weer zonder de in de selectie ontbrekende Tjaronn Chery, van de dertiende plaats afkomen voordat het aan promotie mag denken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.