Karsdorp hervat groepstraining bij uitgedund Feyenoord

Reacties

Rick Karsdorp heeft zich maandag weer gemeld op de groepstraining van Feyenoord. De verdediger kampte met liesklachten. Feyenoord bereidt zich voor op het thuisduel met PEC Zwolle van zondag.

Karsdorp hervat groepstraining bij uitgedund Feyenoord

Karsdorp meldde zich af voor het Nederlands elftal vanwege zijn liesblessure. De 21-jarige rechtsback miste dit seizoen in de competitie nog geen minuut bij Feyenoord, de koploper in de Eredivisie. Karsdorp werkte donderdag individueel aan zijn herstel.

De defensieve problemen van Feyenoord zijn echter nog niet voorbij. Collega-verdedigers Terence Kongolo en Sven van Beek zijn geblesseerd, terwijl Eric Botteghin wegens een schorsing het Europa League-duel met Manchester United van volgende week donderdag mist.

Trainer Giovanni van Bronckhorst had naast Karsdorp op de training ook weer beschikking over Bilal Basaçikoglu, die buiten de selectie van Turkije was gelaten voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Kosovo (2-0). Renato Tapia keerde eerder terug uit Peru omdat hij geschorst is voor het kwalificatieduel met Brazilië van woensdag.

El Ahmadi
Karim El Ahmadi was nog afwezig. Hij ontbrak vanwege een voetblessure ook al in de Europa League-wedstrijd tegen Zorya Luhansk (1-1) en het competitieduel Go Ahead Eagles (1-0 nederlaag) en meldde zich af voor de interlands van Marokko. Naast de geblesseerde middenvelder waren ook internationals Steven Berghuis, Tonny Vilhena en Nicolai Jørgensen nog niet aanwezig op de training.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.