Kane ziet rol in schaduw Janssen voor zich: 'Hij is geweldig'

Reacties

Als het aan Harry Kane ligt, dan staat hij komend seizoen vaak samen met Vincent Janssen op het veld. De samenwerking tussen de Tottenham Hotspur-spitsen in het oefenduel met Internazionale smaakte naar meer.

Kane ziet rol in schaduw Janssen voor zich: 'Hij is geweldig'

Hoewel Tottenham ruim 22 miljoen euro neertelde om Janssen over te nemen van AZ, leek hij niet direct veel perspectief te hebben op een basisplek bij Spurs. In de 4-2-3-1-formatie van manager Mauricio Pochettino was immers slechts plaats voor één aanvalsleider en met de Engelse topschutter Kane heeft Janssen een geduchte concurrent.

Tijdens de overtuigende 6-1 oefenzege op Inter stonden de aanvallers een kwartier samen op het veld. In dat tijdsbestek leverde Janssen een assist af en kwam Kane op het scorebord. Drie minuten na de wissel van Kane tekende Janssen vervolgens voor zijn tweede Tottenham-goal.

Tegenover het videokanaal van Spurs was Kane lyrisch over zijn nieuwe ploeggenoot. 'Janssen is een geweldige speler. Hij is een goed aanspeelpunt en combineert graag met anderen. Dus ik denk dat wij dit seizoen ook samen kunnen spelen. Je kunt zien dat hij heel erg sterk is. Bovendien is hij ook nog koelbloedig voor het doel. Janssen is een goede toevoeging aan de selectie.'

De 23-jarige Engelsman speelde als nummer 10 achter Janssen en dat was wat hem betreft voor herhaling vatbaar. 'Ik heb eerder als schaduwspits gespeeld in mijn carrière, dus ik ben er niet bang voor om rondom Janssen te spelen en zo mijn doelpuntjes mee te pikken. Zoals ik al zei: hij is heel erg goed in het combinatiespel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.