Janssen heeft aandeel in slachtpartij Spurs tegen Inter

Reacties

Tottenham Hotspur heeft Internazionale vrijdag in de pan gehakt tijdens een oefenwedstrijd in de aanloop naar het seizoen. Met alle EK-gangers weer aan boord zetten de Londenaren met liefst 6-1 het tandeloze Internazionale opzij.

Janssen heeft aandeel in slachtpartij Spurs tegen Inter

Vincent Janssen droeg met een goal (de 5-1) en een assist bij aan het swingende optreden van de nummer drie van het voorbije Premier League-seizoen in Oslo. De Oranje-international begon op de bank en loste na één helft Christian Eriksen af. Bij zijn doelpunt rondde Janssen koelbloedig af op aangeven van Dele Alli.

Halverwege leidden de Spurs nog maar met 2-1 door goals van Harry Kane en Erik Lamela. Tussendoor zorgde Ivan Perisic voor de gelijkmaker. Na de hervatting was er geen houden meer aan voor Internazionale. Achtereenvolgens Alli, Kane, Janssen en Shayon Harrison troffen doel voor de Londenaren, waar Michel Vorm in de eerste helft mocht keepen.

Voor Tottenham Hotspur begint het Premier League-seizoen volgende week zaterdag met een uitwedstrijd tegen het Everton van manager Ronald Koeman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.